ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ποια διάσημη απέλυσε τον μανατζέρ της επειδή της είπε ότι πρέπει να αδυνατίσει;

Ο λόγος για την....
Η Jennifer Lopez δεν σηκώνει κουβέντα για τις καμπύλες της! Η 42χρονη Λατίνα σταρ που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τα πλούσια ελέη της και τα καυτά της οπίσθια, αποκάλυψε πως κάποτε απέλυσε μάνατζερ της, όταν τη συμβούλεψε να χάσει κιλά!
«Ήμουν τόσο εξοργισμένη που κάποιος μου είπε πως δεν πρέπει να έχω καθόλου κρέας πάνω μου, γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήμουν χοντρή! Αυτό ήταν τόσο κακό και μικρόμυαλο».
Μάλιστα όπως η ίδια λέει του είπε πως «αυτή είμαι και αυτός είναι ο σωματότυπος με τον οποίο μεγάλωσα. Εμένα μου αρέσω και δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαι οποιαδήποτε άλλη παρά ο εαυτός μου».
Η Lopez, αποκαλύπτει παράλληλα πως δεν πιέζεται ώστε να κάνει δίαιτα στις… καμπύλες της, ενώ όπως λέει δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα κάνει κάποια πλαστική επέμβαση στο μέλλον:
«Ειλικρινά, δεν μπορώ ν΄απαντήσω σ΄αυτό γιατί θεωρώ πως προς το παρόν δεν το έχω ανάγκη. Νιώθω τέλεια με τον εαυτό μου,και με την ηλικία μου. Όχι βέβαια πως δεν σκέφτομαι κάποια στιγμή να κάνω το κατιτίς μου. Είμαι ανοιχτή σε αυτό».

Η Lopez μίλησε και για τον μέντορα της P.Diddy λέγοντας πως αυτός ήταν που τη μύησε στη μουσική και στα μυστικά του χώρου.
Μάλιστα δεν διστάζει να μιλήσει ακόμα μια φορά για τον χωρισμό της από τον Mark Anthony, λέγοντας πως «όταν κάτι καταλήγει άσχημα, παίρνεις πολλά μαθήματα.Σε κάνει να κοιτάξεις μέσα στον εαυτό σου και να κάνεις την ενδοσκόπηση και την αυτοκριτική σου. Αρχίζεις ν΄αναλύεις, και αλλάζεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, που πράττεις και που επιλέγεις».
Και καταλήγει πως το μεγαλύτερο μυστικό των σχέσεων είναι να μάθεις «ν΄αγαπάς τον εαυτό σου, να είσαι εντάξει με εσένα, για να είσαι εντάξει με τον άλλον. Να εκτιμήσεις τον εαυτό σου και να ξέρεις πως αξίζεις τα πάντα».
Seleo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: