ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ο Νίκος Τσέλλιος ανέλαβε τον ΑΓΣ Καστοριά!

Ο Νίκος Τσέλλιος είναι τελικά εκλεκτός για την κάλυψη του κενού στην τεχνική ηγεσία του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Αχιλλέα Σταμούλη και τον συνεργάτη του κ. Δημήτρη Πετρόπουλο διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων και κρίθηκε ως ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει το βάρος της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Ιδιαίτερης μνείας, μάλιστα, χρήζει το γεγονός ότι ο κ. Τσέλλιος χαίρει της ιδιαίτερης εκτίμησης του προέδρου του συλλόγου, ο οποίος του είχε προτείνει να αναλάβει τη σχετική θέση τόσο τον Ιανουάριο του 2011 όσο και το φετινό καλοκαίρι εντούτοις προσωπικοί λόγοι δεν είχαν
επιτρέψει στον έμπειρο τεχνικό να αποδεχθεί την πρόταση.
Ιδιαίτερες συστάσεις για τον κ. Τσέλλιο δεν είναι απαραίτητες, καθώς είναι ευρέως γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα έχοντας αγωνιστεί σε πλειάδα ιστορικών ομάδων όπως είναι ενδεικτικά ο Άρης Θεσσαλονίκης, η Αναγέννηση Επανωμής, τα Τρίκαλα, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Πανηλειακός & η Θήβα ενώ έχει φορέσει για δύο χρόνια τη φανέλα της Π.Α.Ε. Καστοριά ( 1992-1994). Όσον αφορά το βιογραφικό του ως προπονητή, ξεχωρίζει η τριετής παρουσία του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με τον Αριστοτέλη Νέας Γωνίας. Επιπρόσθετα, είναι άριστος γνώστης της Ε.Π.Σ.Μ. καθοδηγώντας το Μαραθώνα Θεσσαλονίκης και τον Εθνικό Σοχού, ενώ έχει διατελέσει στέλεχος στο τμήμα σκάουτιγκ του Άρη Θεσσαλονίκης.
Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, ότι ο κ. Τσέλλιος ''σήκωσε'' αμέσως τα μανίκια και έδωσε το παρόν στη σημερινή προπόνηση όπου είχε μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και από αύριο, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011, θα επωμιστεί εξ ολοκλήρου την τεχνική καθοδήγηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Βοηθός του κ. Τσέλλιου ανέλαβε ο Γιάννης Τραϊανός ο οποίος από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου προσφέρει τις υπηρεσίες του στα τμήματα Ακαδημιών του συλλόγου.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αξίζει να επισημανθεί ότι η προετοιμασία του ερυθροκίτρινου συγκροτήματος συνεχίζεται κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και άπαντες είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Κυριακής. Κλείνοντας, από τη διοίκηση του συλλόγου γνωστοποιείται πως για τις ανάγκες μεταφοράς των φιλάθλων στην Αγκαθιά θα ναυλωθεί ειδικό λεοφωρείο και όποιος φίλαθλος της ομάδας επιθυμεί να ενισχύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μπορεί να απευθυνθεί είτε στα γραφεία του συλλόγου επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου 17 είτε στα τηλέφωνα 24670 24318 & 6974948409. Το λεοφωρείο θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. το πρωί της Κυριακής με συμβολικό αντίτιμο εισόδου τα 10 ευρώ/ ανά άτομο.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: