ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο γράμμα ληστή: "Αγαπητό θύμα, εσύ φταις που λήστεψα το σπίτι σου..."

Ένας θρασύτατος 16χρονος Άγγλος ληστής έγραψε γράμμα στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που έκλεψε δηλώνοντας ότι το φταίξιμο είναι όλο δικό του. Του ιδιοκτήτη!
Στο πλαίσιο μιας άσκησης σωφρονισμού, ένας νεαρός ληστής αναγκάστηκε από τις Αρχές να γράψει μια απολογία στον ιδιοκτήτη του οποίου το σπίτι άδειασε.
Στο γράμμα του 16χρονου, όπως τονίζει μια ανακριτής από το Leeds, φαίνονται ξεκάθαρα τόσο ο κυνισμός και η ψυχρότητα του ληστή, όσο και τα "μαθήματα" που πρέπει να παίρνουν οι ιδιοκτήτες από αυτό.
Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε ο νεαρός στο θύμα:
"Αγαπητό θύμα,
δεν ξέρω γιατί σου γράφω αυτό το γράμμα. Με ανάγκασαν να το γράψω από την ISSP (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση, το "Πρόγραμμα επιτήρησης νεαρών εγκληματιών"). Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενοχλεί ούτε λυπάμαι που λήστεψα το σπίτι σου. Βασικά, το λάθος ήταν έτσι κι αλλιώς δικό σου. Θα σου απαριθμήσω τα χαζά λάθη που έκανες. Πρώτον, δεν τράβηξες τις κουρτίνες, κάτι που κάνουν οι περισσότεροι πλέον πριν πέσουν για ύπνο. Δεύτερον, χαζέ, ζεις στο Stainburns, σε μια περιοχή με μεγάλη την πιθανότητα να σε ληστέψουν και αφήνεις το παράθυρο της κουζίνας σου ανοιχτό. Δεν θα το έκανα αυτό ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Τέλος πάντων, δεν λυπάμαι για σένα και δεν πρόκειται να δείξω μεταμέλεια"
Όπως αποδεικνύεται ακόμη μια φορά, με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα (σωστά)...
Seleo.gr


Δείτε περισσότερα θέματα 
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: