ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ζήτησε τηλεφωνικά μια πόρνη και του έστειλαν την κόρη του!

Είναι αρκετά λυπηρό όταν ο γάμος σου έχει πέσει στα τάρταρα και ψάχνεις τον έρωτα σε όλα τα λάθος μέρη.
Κι αφού τα πράγματα έχουν έτσι, και σκοπεύεις να την κάνεις την κουτσουκέλα σου, γιατί να μην βοηθήσεις την οικονομία και να πληρώσεις μια πόρνη για να καλύψεις τις σεξουαλικές σου ορέξεις.
Κι όμως, ακόμα και σε αυτό το απλό σενάριο, μπορείς να πάθεις το σοκ της ζωής σου.
Αυτό συνέβη τουλάχιστον σε έναν άνδρα στη
Ζιμπάμπουε, ο γάμος του οποίου είχε βαλτώσει και αναζήτησε τον αγοραίο έρωτα. Τηλεφώνησε λοιπόν σε μια υπηρεσία συνοδών, ζήτησε να του στείλουν μια πόρνη σε ένα ξενοδοχείο, αλλά όταν άνοιξε την πόρτα είδε αντί για μια άγνωστη, την 20χρονη κόρη του να εξασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα.
Όπως ήταν φυσικό, ο άνδρας έπαθε το σοκ της ζωής του και κατέρρευσε μπροστά στην έκπληκτη κόρη του, η οποία επίσης σοκαρίστηκε όταν είδε ότι ο πελάτης της ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.
Τελικά όμως, όλα έληξαν καλά για την οικογένεια, καθώς η σύζυγος συγχώρεσε τον σύζυγο για το παρ'ολίγον ατόπημά του, η κόρη επίσης τον συγχώρεσε επειδή ήθελε να απατήσει τη μητέρα της, ενώ κι εκείνος συγχώρεσε την κόρη του για την επαγγελματική της επιλογή, καθώς μετά από αυτό το περιστατικό η 20χρονη αποφάσισε να αφήσει τα κόλπα και να συνεχίσει τις σπουδές της.
Δείτε περισσότερα θέματα
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: