ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ειδική για τις «επίμαχες» φάσεις! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ξέρουμε αν η Nova έχει επιλέξει τον δημοσιογράφο που θα περιγράψει το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης», εμείς πάντως έχουμε να προτείνουμε την Κίτι Λι για τον σχολιασμό των φάσεων! Ξέρει από ποδόσφαιρο και μπορεί να μας… ψυχαγωγήσει και στο ημίχρονο!
Την ιδέα μας την έδωσαν οι Άγγλοι, οι οποίοι επέλεξαν το 23χρονο μοντέλο για τηλεοπτικό σόου, στο οποίο θα σχολιάζει και φάσεις από τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Γιατί λοιπόν να μην κάνει το ίδιο και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό; Κανείς δεν πρόκειται να την κατηγορήσει ό,τι και να πει.


Η Κίτι γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου το 1988 στη Μεγάλη Βρετανία και αφού τέλειωσε με το σχολείο, αμέσως μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ. Η αρχή έγινε από κάποιες φωτογραφίες που έστειλε το τότε αγόρι της σε μία ιστοσελίδα, ενώ η πρώτη επίσημη φωτογράφησή της ήταν για το περιοδικό «ΖΟΟ». Από τότε ακολούθησαν πάρα πολλές, συνήθως γυμνές, για το Playboy, το Maxim, το FHM και άλλα ανδρικά περιοδικά.
Το πλούσιο στήθος της την βοήθησε γρήγορα να γίνει γνωστή και έτσι δεν άργησαν και οι προτάσεις για την τηλεόραση. Παρουσίασε διάφορα τηλεοπτικά σόου, ενώ παράλληλαεργάστηκε και ως Dj σε γνωστά κλαμπ της Βρετανίας και της Ιρλανδίας. Η Κίτι έχει… τρέλα με το Πόκερ, ενώ συνηθίζει να περνάει πολύ χρόνο με τις φίλες της. Με κάποιες βλέπει ποδόσφαιρο και με άλλες γυρίζει «πονηρές» ταινίες.





Δείτε περισσότερα θέματα
inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: