ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αναλαμβάνει τον Αστέρα Τρίπολης ο Τσιώλης!!!

Ο Σάκης Τσιώλης θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης. Ο 52χρονος κόουτς έμεινε μόλις μία βδομάδα άνεργος, μετά την απόλυσή του από τον Άρη την περασμένη δευτέρα, ενώ από την πρώτη στιγμή ήταν ο νούμερο ένα υποψήφιος για τον πάγκο της αρκαδικής ομάδας.
Ο Τσιώλης είναι από το πρωί της Δευτέρας στην Τρίπολη και διαπραγματεύεται με τη διοίκηση. Η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ίσως να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ακόμα και μέσα στη μέρα
Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, ο Σάκης Τσιώλης θα είναι ο τέταρτος προπονητής του φετινού Αστέρα. Η σεζόν ξεκίνησε με τον Ισπανό Όσκαρ Φερνάντεθ, ο οποίος
απολύθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου. Για 40 μέρες ανέλαβε την ομάδα (ως μεταβατικός προπονητής όπως ο ίδιος δήλωνε) ο Οράσιο Γκονσάλβες, ενώ την τελευταία βδομάδα τις προπονήσεις ανέλαβε ο Στάικος Βεργέτης, οδηγώντας τον Αστέρα στην πρώτη φετινή του νίκη (1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη). Ο Βεργέτης αναμένεται να τοποθετηθεί σε θέση βοηθού το υ Τσιώλη.
Ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, κόντρα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Δηλαδή κόντρα στον ίδιο αντίπαλο και στο ίδιο γήπεδο όπου την Κυριακή 30 Οκτωβρίου γράφτηκε ο επίλογος της σύντομης θητείας του Τσιώλη στον πάγκο του Άρη.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: