ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ανατροπή στα όσα λέγονται για τον θάνατο του Πλάτωνα Καπρίδη!

Δεν πέθανε στα γυρίσματα βίντεο κλιπ!!!
Ανατρέπουν όλα τα ως τώρα γνωστά δεδομένα η εταιρεία «Ερωδιός» που έχει αναλάβει το management του Μύρωνα Στρατή και του γκρουπ του αλλά και η δισκογραφική εταιρεία «Lyra» σε σχέση με την υπόθεση θανάτου του μπασίστα του γκρουπ Πλάτωνα Καπρίδη.

«Επειδή από μέρος των ΜΜΕ αναπαράγεται προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού – και γι’ αυτό εκφράζουμε τη λύπη μας – ότι ο άτυχος συνεργάτης μας σκοτώθηκε σε γύρισμα ή σε προετοιμασία του βίντεο κλιπ του Μύρωνα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανένα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή δεν προετοιμάζεται αυτό τον καιρό», επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που βγήκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής.
«Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η αγάπη του για τη φωτογραφία στάθηκε μοιραία για το χαμό του Πλάτωνα…», συμπληρώνει η ανακοίνωση, που παρακαλεί θερμά «αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη οικογένειά του και όλους μας να μην γίνεται αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων για τη δημιουργία φθηνού εντυπωσιασμού».
Βέβαια, γεγονός είναι ότι οι πρώτες πληροφορίες που γνωστοποιήθηκαν από φίλους του άτυχου μπασίστα έκαναν λόγο για τραγικό δυστύχημα κατά την διάρκεια της προεργασίας για βιντεοκλίπ του γνωστού καλλιτέχνη, οπότε μετά την ανακοίνωση αυτή, το ρεπορτάζ παίρνει άλλη τροπή. 
Και φυσικά συνεχίζεται…
Star
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: