ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Καιρός, κρύο το Σαββατοκύριακο.Χιόνια στα ορεινά!

Το χειμωνιάτικο κοστούμι του «προβάρει» ο καιρός καθώς από σήμερα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση (θα πλησιάσει το μηδέν σε καποιες περιοχές της χώρας), ενώ προβλέπονται βροχές, τοπικές καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά.

Στην Αττική προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι-ισχυροί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ τις βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων χιονοπτώσεων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μέτριοι-ισχυροί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις, βροχές κκαι παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι-ισχυροί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς (στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις και κατά τόπους τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι και μέτριοι ισχυροί εντάσεως 3 έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου (στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ αυξημένη είναι η πιθανότητα παροδικών χιονοπτώσεων στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι-ισχυροί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών, ενώ. οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι-ισχυροί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, τέλος, θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι-ισχυροί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου (στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).
Star.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: