ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

"Μπαμπά μην τρέχεις, θα σκοτωθούμε"...

Στο κίνητρο της αυτοκτονίας φαίνεται πως οδηγούνται οι αρχές για το τροχαίο που οδήγησε στο θάνατο έναν 71χρονο και τη 14χρονη κόρη του. Στο αυτοκίνητο και ο 11χρονος γιος. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Η προτροπή του εντεκάχρονου στον πατέρα του να μην τρέχει με το αυτοκίνητο δεν εισακούστηκε. Λίγη ώρα αργότερα, το αυτοκίνητο θα έπεφτε σε τσιμεντένιο τοίχο, παρασέρνοντας στο θάνατο τον 71χρονο και τη 14χρονη κόρη του.
Ο εντεκάχρονος νοσηλεύεται νοσοκομείο, ενώ η τελευταία πράξη του δράματος για τον 71χρονο και την 14χρονη κόρη του θα γραφτεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Καρακοχώρι Ηλείας.
Εκεί αναμένεται να τους αποχαιρετίσει η μητέρα του κοριτσιού και σύζυγός του 71χρονου μαζί με τα άλλα δύο παιδιά του ηλικιωμένου από τον πρώτο του γάμο.

Οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οδηγούνται στο κίνητρο της αυτοκτονίας για το τροχαίο που συνέβη μέσα σε υποκατασκευή τμήμα της Ολυμπίας Οδού στο Ρουπάκι Γαστούνης.
Ο 71χρονος, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, πήρε τα δύο παιδιά του, ηλικίας 14 και 11 ετών, από τον Πύργο το μεσημέρι του Σαββάτου και κατευθύνθηκε προς το Ρουπάκι.
Εκεί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκανε πολλές φορές τη διαδρομή "πάνω - κάτω" ανάμεσα σε τσιμεντένια τμήματα ανισόπεδων κόμβων που έχουν περίπου ένα χιλιόμετρο απόσταση μεταξύ τους.
Μόλις άρχισε να σκοτεινιάζει, ξεκίνησε να αναπτύσσει ταχύτητα και να κατευθύνεται προς τον τσιμεντένιο τοίχο προς την πλευρά του ποταμού Πηνειού.
Τότε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του αγοριού, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, έγινε το κακό.
Σχεδόν από τις έξι το απόγευμα κανείς δεν αντιλήφθηκε στο σημείο την τραγωδία. Όλο το βράδυ και υπό συνθήκες παγετού ο 71χρονος και η κόρη του ήταν νεκροί, ενώ ο 11χρονος βρισκόταν τραυματισμένος στο πίσω κάθισμα, ανήμπορος ωστόσο να αντιδράσει και να καλέσει σε βοήθεια.
Με το πρώτο φως της ημέρας, οδηγός που πέρασε από το σημείο είδε καρφωμένο στον τοίχο το μπορντό Vectra.
Άμεσα κλήθηκαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία και σύντομα απεγκλωβίστηκε ο 11χρονος τραυματίας και ανασύρθηκαν νεκροί η αδερφή του και ο πατέρας του.
Η ανησυχία της αλλοδαπής γυναίκας του 71χρονου την είχε οδηγήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου προκειμένου να ενημερώσει για την εξαφάνιση του άντρα και των παιδιών της.
Δείτε περισσότερα θέματα 
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: