ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πτολεμαΐδα: Μυστηριώδεις σφαγές σκυλιών σε κυνοκομείο...

Νεκρά κάτω από άγνωστες συνθήκες έχουν βρεθεί τις τελευταίες ημέρες στο δημοτικό κυνοκομείο του δήμου Εορδαίας τουλάχιστον δυο σκυλιά. Και τα δυο βρέθηκαν κατακρεουργημένα, με ανεξήγητες οπές από αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο, το ένα ήταν…κλειδωμένο στο κλουβί του και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς προκλήθηκαν τα τραύματα!
Από την έρευνα που έκαναν τα μέλη του Ζωοφιλικού Σωματείου Πτολεμαΐδας, αποκλείστηκε η ανθρώπινη ενέργεια τουλάχιστον για το σκυλί που βρισκόταν στο κλουβί αφού θα μπορούσε κάποιος να
το πληγώσει απ’ έξω, όχι όμως να το κατακρεουργήσει! Η μόνη εξήγηση που δίνουν οι φιλόζωοι είναι πως μπορεί τα άτυχα σκυλιά να έπεσαν θύματα αγριμιών που έφτασαν στο χώρο του κυνοκομείου. Από τις γειτονικές φάρμες που λειτουργούν στη Γαλάτεια, έγινε γνωστό ότι δεν έχουν χαθεί κάποια από τα γουνοφόρα ζώα (βιζόν) που εκτρέφονται.
Έτσι, φαίνεται να υπερισχύει η εκδοχή της εισβολής κουναβιών στο κυνοκομείο, αν και τα μέλη του συλλόγου τα οποία βοηθούν καθημερινά στη φροντίδα των αδέσποτων που φιλοξενούνται εκεί δεν πείθονται ότι δεν υπάρχει ανθρώπινη συμμετοχή στις δυο βάρβαρες σφαγές σκυλιών και συνεχίζουν τις έρευνες.
protothema
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: