ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Προθεσμία για να σώσει τη βίλα της η Δήμητρα Λιάνη!

Το χαμόγελο επέστρεψε και πάλι στα χείλη της Δήμητρας Παπανδρέου, η οποία κατάφερε να σώσει από τον πλειστηριασμό μία από τις τρεις μεζονέτες της Εκάλης.
Τόσο η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου όσο και η μη κυβερνητική οργάνωση Χριστιανική Ενωση Νεανίδων, που ήταν και η επισπεύδουσα τον πλειστηριασμό, φαίνεται πως έλυσαν τις διαφορές τους, με αποτέλεσμα το προγραμματισμένο ραντεβού στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου για το απόγευμα τις 16ης Νοεμβρίου να ανασταλεί.
Οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή στις οικονομικές εκκρεμότητες που τις χώριζαν από το 2010, χρονιά που η μη κυβερνητική οργάνωση αναγκάστηκε να κάνει έξωση στη Δήμητρα Παπανδρέου από το σπίτι που της είχε νοικιάσει στην περιοχή της Εκάλης, λόγω μη καταβολής των ενοικίων.

Το ποσό που διεκδικούσε η Χριστιανική Ενωση Νεανίδων και δεν μπόρεσε να καλύψει η Δήμητρα Παπανδρέου ήταν 25.943 ευρώ, με αποτέλεσμα η μη κυβερνητική οργάνωση να κινηθεί δικαστικά εναντίον της.
Ο πλειστηριασμός της μεζονέτας είχε οριστεί αρχικά για τις 28 Σεπτεμβρίου, όμως αναβλήθηκε καθώς οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία, η οποία ωστόσο δεν τηρήθηκε και έτσι ορίστηκε η νέα ημερομηνία που ήταν η 16η Νοεμβρίου.
Σε περίπτωση βέβαια που κι αυτή η νέα ρύθμιση του χρέους δεν καλυφθεί στους απαιτούμενους χρόνους από την κ. Παπανδρέου, τότε μπορεί να οριστεί και νέα ημερομηνία πλειστηριασμού που θα είναι η 11η Ιανουαρίου.
Το ακίνητο που τελικά δεν βγήκε στον πλειστηριασμό βρίσκεται στην οδό Αγράμπελης, στο σημείο όπου μέχρι και το 2007 ήταν η ιστορική ροζ βίλα, στην οποία πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Ανδρέας Παπανδρέου. Η μεζονέτα των 467 τετραγωνικών βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του οικοπέδου, εκεί όπου είναι και οι υπόλοιπες δύο που ανήκουν στη
 Δήμητρα Παπανδρέου.
Ως τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί η αντικειμενική αξία της μεζονέτας που φτάνει το 1.200.000 ευρώ και όχι το ποσό του 1.800.000 ευρώ όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί. Να σημειωθεί ότι, εκτός από το ποσό των 25.943,52 που διεκδικεί η Χριστιανική Ενωση Νεανίδων, η κ. Παπανδρέου επιβαρύνεται ακόμη, λόγω της μεζονέτας, με 360.000 ευρώ υπέρ τράπεζας, αλλά και 51.050,40 υπέρ της ΔΟΥ Κηφισιάς.
ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: