ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Γυναίκα πίσω από τη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού;

Συγκλονισμένη είναι η showbiz από την σύλληψη (για δεύτερη φορά) του πασίγνωστου ηθοποιού Φ.Α.. Τραγική φιγούρα όμως της ιστορίας είναι η μητέρα του, που παρακολούθησε καρέ – καρέ την σύλληψη του, κλαίγοντας και υποστηρίζοντας ότι το παιδί της δεν είναι έμπορος ναρκωτικών.

«Μαμά είμαι αθώος! Θα γυρίσω πίσω», είπε στην μητέρα του την ώρα της σύλληψής του, όπως αποκαλύπτει η ίδια με δάκρυα στα μάτια μιλώντας στην Espresso.
«Έχετε δει έμπορο ναρκωτικών που η μάνα του να μη έχει να φάει και να πληρώσει τη ΔΕΗ;…», λέει και σπαράζει. «Δεν έχω χρήματα να πληρώσω το ρεύμα, ακόμα και τους γιατρούς, που χρειάζεται να επισκέπτομαι. Αν το παιδί μου είχε λεφτά, δεν θα μου έδινε; Δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λένε. Κάποιοι τον έχουν μπλέξει χωρίς να φταίει…», προσθέτει.
Με αναφιλητά περιγράφει όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην Λαμπρινή, όταν άνδρες της Αστυνομίας με την παρουσία εισαγγελέα πήγαν να τον συλλάβουν:
«Επέστρεφα από τον γιατρό στο σπίτι και είδα από έξω αυτοκίνητα και άντρες με πολιτικά. Ρώτησα τι συμβαίνει και τελικά ήταν για να συλλάβουν το παιδί μου… Ο γιος μου είναι αφελής και κάποιοι τον έμπλεξαν πάλι»…


Γυναίκα τον «κάρφωσε»;
Μια γυναίκα, την οποία ο ηθοποιός γνώρισε το καλοκαίρι στο facebook«βλέπει» η μητέρα του πίσω από την υπόθεση. Όπως υποστηρίζει, όταν χώρισαν τον απείλησε ότι θα τον εκδικηθεί.


Σοκαρισμένος ο αδερφός του
Σοκαρισμένος είναι και ο αδερφός του, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο αδερφός του είναι «καθαρός».
«Η αλήθεια είναι ότι ο αδερφός μου πουλούσε φρούτα σε πελάτες που τους έβρισκε μέσω internet. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει στην Άρτα και πούλησε πορτοκάλια σε Άγγλους, αλλά όπως μου είπε δεν του πήραν όλο το εμπόρευμα και η νταλίκα έφυγε μισογεμάτη. Τα υπόλοιπα πορτοκάλια τα έφερε στο σπίτι και αρκετά από αυτά τα προσφέρουμε στην εκπομπή. Από κάθε κιλό η αμοιβή του ήταν πέντε λεπτά και όπως μου είπε από εκείνη την παρτίδα έβγαλε 500 ευρώ. Εγώ δεν έβλεπα να έχει λεφτά ο αδελφός μου και σε όλη αυτή την ιστορία κάτι μου βρωμάει… Αν ήταν μπερδεμένος θα ζούσαμε στην χλιδή», υποστηρίζει.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: