ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Σοκ...Αδερφός σκότωσε αδερφό. Θρήνος για το μπέιζμπολ!

Ενα δράμα ζει η οικογένεια Χάλμαν, αλλά και το μπέιζμπολ στις δύο άκρες του Ατλαντικού. Ο Γκρέγκορι Χάλμαν, παίκτης των Σιάτλ Μάρινερς, έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του αδερφού του Τζέισον, ο οποίος αγωνίζεται στην Ευρώπη!

Η αδερφοκτονία στην Ολλανδία συγκλόνισε τη χώρα και τον αθλητισμό, καθώς ο Γκρέγκορι Χάλμαν στα 24 χρόνια του θεωρούνταν ανερχόμενο αστέρι και σίγουρα ένας από τους καλύτερους παίκτες του μπέιζμπολ που προέρχονται από την Ευρώπη, ενώ ο 22χρονος Τζέισον είναι διεθνής με την εθνική Ολλανδίας και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας.
Το περιστατικό συνέβη στις 5.00 τα ξημερώματα, σε σπίτι στο Ρότερνταμ, όταν τα δύο αδέρφια διαφώνησαν για κάποιο θέμα που ακόμα παραμένει άγνωστο. Ο Τζέισον Χάλμαν επιτέθηκε με μαχαίρι στον Γκρέγκορι και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα, τα οποία αποδείχθηκαν μοιραία για τον παίκτη των Μάρινερς.
Η αστυνομία έλαβε μια κλήση κι έσπευσε στο σημείο του εγκλήματος μαζί με ασθενοφόρο. Εκεί βρήκε τον Τζέισον να περιμένει τις Αρχές, ενώ οι νοσοκόμοι δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή το θύμα.
Ο παίκτης των Μάρινερς έκανε συχνά ταξίδια στην πατρίδα του, καθώς βοηθούσε νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να αποφύγουν τις κακοτοπιές στη ζωή τους. Αλλωστε, εκτός από τα δύο αδέρφια, παίκτης του μπέιζμπολ ήταν και ο πατέρας τους Εντι, ενώ η αδερφή τους Ναόμι είναι επαγγελματίας παίκτρια του μπάσκετ και ζει μόνιμα στην Ιταλία.
Ο Γκρέγκορι Χάλμαν είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Σιάτλ το 2007, αλλά μόλις πέρυσι έκανε ντεμπούτο στο MLS και μετρούσε σαράντα τέσσερις αγώνες με τη φανέλα των Μάρινερς.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: