ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αυτός είναι ο νέος άντρας στο πλευρό της Παπαρίζου!

Οριστικά σελίδα στην προσωπική της σελίδα γύρισε η Έλενα Παπαρίζου η οποία φαίνεται πως έχει θάψει στο μακρινό παρελθόν της τη σχέση της με τον Τόνυ Μαυρίδη αφού ένας άλλος άντρας μονοπωλεί πλέον το ενδιαφέρον της. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Αντώνη Χρυσοχόου ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι...
ηλεκτρολόγος - μηχανολόγος και αναλαμβάνει μεγάλα έργα, όμως δεν του αρέσει να διαφημίζει τον εαυτό του, προτιμώντας να κρατά χαμηλό προφίλ. Οι δυο τους, σύμφωνα με τη Real απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε μία απογευματινή τους βόλτα στη Βούλα, την προηγούμενη Κυριακή. Μάλιστα, μαζί με την παρέα μίας φίλης της τραγουδίστριας επισκέφτηκαν όλοι μαζί ένα κέντρο ομορφιάς στα νότια προάστια αφού εκείνος τις μετέφερε μέχρι εκεί με το αυτοκίνητό του.
Τα βλέμματα όλο νόημα και τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν, ενώ, όταν γύρισαν σπίτι, ο επιχειρηματίας «πετάχτηκε» σε κοντινή ταβέρνα για να πάρουν φαγητό για το μεσημέρι. Τι περιελάμβανε το μενού; Ψητό κρέας, σαλάτες και αναψυκτικά πήρε μιλώντας μάλιστα κατά τη διάρκεια της διαδρομής συνεχώς στο κινητό του, μάλλον με την τραγουδίστρια. Η μέρα «έκλεισε» με την τραγουδίστρια και την φίλη της να πηγαίνουν στο πλατό του «Dancing On Ice» και τον Αντώνη... σπίτι του το οποίο βρίσκεται σε μία περιοχή μεταξύ Βούλας και Βάρης.























Δείτε περισσότερα θέματα
gossip-tv
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: