ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Απειλεί με υποβιβασμό τον Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα η ΕΠΟ!!!

Οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα έχουν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια κατά της απόφασης της Super League να τις αντικαταστήσει με τους Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας. Η ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που δεν αποσύρουν μέχρι το πρωί της Πέμπτης την προσφυγή, τότε θα τις αποβάλει από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα και θα τις υποβιβάσει στην αμέσως επόμενη κατηγορία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 9/11/2011, δια περιφοράς λόγω του κατεπείγοντος του υπό εξέταση θέματος, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (άρθρο 32, παρ. 2 του Καταστατικού Ε.Π.Ο.), με θέμα ημερήσιας διάταξης την προσφυγή των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας κατά της απόφασης της Super League για πλήρωση των κενών θέσεων στο πρωτάθλημά της, περιόδου 2011-2012, με τις ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός.
Η Ε.Γ./ΕΠΟ ομόφωνα αποφάσισε ότι εφόσον οι ομάδες Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα έχουν προσφύγει, κατά απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, με την οποία εντάχθηκαν ως μέλη του συνεταιρισμού οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός -απόφαση που επικυρώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ- στα πολιτικά δικαστήρια και όχι στα αρμόδια θεσμοθετημένα ποδοσφαιρικά όργανα, τότε με βάση τους κανονισμούς και το καταστατικό της ΕΠΟ, ακόμη και αν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα δικαιωθούν από το Διοικητικό Εφετείο στην προσφυγή που έχουν καταθέσει κατά της κρατικής Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Super League περιόδου 2011-2012, καθώς τους επιβάλλεται ποινή υποβιβασμού στην κατώτερη κατηγορία.
Στις ίδιες ως άνω ομάδες δίδεται χρονικό περιθώριο έως την Πέμπτη 10/11/2011 και ώρα 09:00, να παραιτηθούν επισήμως της προσφυγής τους στα πολιτικά δικαστήρια και να ενημερώσουν για τούτο εγγράφως την ΕΠΟ. Σε διαφορετική περίπτωση, μετά την παρέλευση του ως άνω χρονικού ορίου, ισχύει απολύτως η ποινή του υποβιβασμού τους στην κατώτερη κατηγορία».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: