ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η Καίτη Φίνου σε νέα εκπομπή με τίτλο "το καλάθι της νοικοκυράς"...

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης μια νέα τηλεοπτική εκπομπή έρχεται να βοηθήσει ανθρώπους που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα. Πρόκειται για «Το καλάθι της νοικοκυράς» που θα μοιράζει τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Την εκπομπή που είναι ζωντανή και ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα θα παρουσιάζει η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου (φωτ.). «Το καλάθι της νοικοκυράς» θα προβάλλεται καθημερινά σε
ζωντανή μετάδοση από το Κανάλι 9, στις 9.00-10.00 το βράδυ.
Σύμφωνα με το concept της εκπομπής, υπάρχουν πέντε καλάθια γεμάτα τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, αξίας περίπου 300 ευρώ το καθένα. Οι τηλεθεατές καλούνται τηλεφωνικά να βρουν την τιμή που έχει το κάθε καλάθι ξεχωριστά, υπολογίζοντας κατά προσέγγιση τις τιμές των προϊόντων που περιέχει, και όποιος βρεθεί πιο κοντά στην τιμή κερδίζει το περιεχόμενο.
Ο Φράνκο Αλφόνσο που είναι παραγωγός της εκπομπής υποστηρίζει στην «Espresso» ότι «Το καλάθι της νοικοκυράς» απευθύνεται σε όλα τα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν, λόγω της κρίσης, να τα βγάλουν πέρα με τις αυξημένες τιμές της αγοράς.
«Σκοπός μας είναι να προβάλουμε αποκλειστικά και μόνο τα ελληνικά προϊόντα, αλλά και να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Γι’ αυτό έχουμε ήδη έρθει σε συνεννόηση με μεγάλες εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν προϊόντα όπως είναι λάδι, φρούτα, τυριά, ακόμη και ρούχα και κλινοσκεπάσματα» τονίζει ο ίδιος.
Η εκπομπή θα προβάλλεται και μέσω του Διαδικτύου σε ιντερνετικά κανάλια όπως είναι και το Οφονο της Αννίτας Πάνια, το οποίο θα αρχίσει να εκπέμπει σύντομα.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: