ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

"Ξέρω ποιος είναι ο πρώην της Αντζελας που πήγε με άντρα"!!!

«Εγώ ξέρω για ποιον λέει η Αντζελα, αλλά τέλος πάντων. 
Δεν με αφορά το θέμα. Βρε τι πάθαμε…» δήλωσε μέσα σε αμήχανα γέλια ο πρώην σύζυγος της Αντζελας Δημητρίου Γιώργος Τρούπης, απαντώντας στην δήλωση-«φωτιά» της Λαίδης στο ΕΓΩ ότι έπιασε σύντροφό της με άλλον… άντρα.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του περιοδικού, τα τηλέφωνα «πήραν φωτιά». Έναν έναν τους πήραμε τηλέφωνο για να μάθουμε αν θα μας πούν ποιος είναι ο περιβόητος πρώην.
Ποιος είναι, λοιπόν, ο πρώην που ήταν bisexual; Ποιος ήταν ο παρ’όλίγον σύζυγος της Λαίδης, που τρεις μήνες πριν από τον γάμο του με την λαϊκή αοιδό είπε να «δοκιμάσει» και κάτι διαφορετικό; Είναι γνωστός και μην εξαιρετέος; Είναι απλώς πρώην; ‘Η πολύ πρώην; Πρέπει δηλαδή να ψάξουμε στα πρόσφατα ημερολόγια ή σε άλλες δεκαετίες;
«Είμαστε σε ένα γήπεδο και η μπάλα βαράει. Αρκεί να σας πώ ότι κάποιος ο οποίος αμφέβαλλε για τον ανδρισμό μου, πληροφοριακά, επειδή είστε δημοσιογράφος και θυμόσαστε και ξέρετε, δικάστηκε, του έγινε αγωγή και στο τέλος καταδικάστηκε από τα ελληνικά δικαστήρια, οπότε μάλλον δεν αφορά εμένα το θέμα»,δήλωσε ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης. Ούτε αυτόν τον αφορά το θέμα.
Ναι, αλλά δεν αφορά τον έναν, δεν αφορά τον άλλο, ποιον αφορά; «Δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα… τι να πώ τώρα; Ο,τι θυμάται, χαίρεται», είπε με το γνωστό του ύφος ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης.
Νομίζαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα, αλλά όπως φαίνεται τα αυτιά μας και τα μάτια μας θα γίνουν μάρτυρες κι άλλων… δηλώσεων από την τραγουδίστρια.
Μήπως λίγο πριν από το γάμο, ο σύντροφός της ήθελε να εφαρμόσει την γνωστή παροιμία «καβάλα παν στην εκκλησιά, καβάλα παν στην πόλη;»
Star.gr


Δείτε περισσότερα θέματα 
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: