ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Γιατί πρέπει να γίνεις Βρετανός για μία εβδομάδα!


Η δική μας απάντηση στο βρετανικό ριάλιτι: Go Brit For A Week. Ή αλλιώς πως θα μπορούσες να ζήσεις μια άνετη ζωή με κρατικά επιδόματα, να γίνεσαι λιάρδα κάθε Σάββατο και να δηλώνεις εθνικά υπερήφανος φορώντας τα κατάλληλα εσώρουχα. Cheers!
Οχι δεν προσβλήθηκαμε από το Go Greek For A Week. Είναι δυνατόν; Ισα ίσα, που υποστηρίζουμε ότι αυτό το reality θα έπρεπε να το έχουν σκεφτεί έλληνες παραγωγοί και αν μας το έχουν φέρει στην οθόνη εδώ και χρόνια. Πόσο μάλλον όταν τα σοβαρά ριάλιτι του κλάματος, των αληθινών ιστοριών και των συγκλονιστικών επανασυνδέσεων μετά από 60 χρόνια είναι τόσο προβλέψιμα. Τόσο πασέ. Θα βλέπαμε με ευχαρίστιση κάτι διαφορετικό, κάτι χιουμοριστικό. Και επειδή η ιδέα του Go Greek For A Week είναι πιασμένη εμείς σκεφτήκαμε ένα νέο ριάλιτι και το προτείνουμε στους Ελληνες υπεύθυνους προγράμματος. Με όλη μας την καρδιά. Εν ανάγκη παραχωρούμε και τα δικαιώματα.
Live on state benefits
Είναι τώρα εποχές για να κάθεσαι να φιλάς κατουρημένες ποδιές πολιτικών βυσμάτων για να σε χώσουν σε καμιά δουλειά (ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα). Να παίρνεις τη γραμματέα του βουλευτή και να της κλαίγεσαι την ώρα που λιμάρει τα νύχια της. Για να της ζητήσεις, τι; Δουλειά; Να κάθεσαι δηλαδή να παρακαλείς για να εργαστείς για 1000 ευρώ το μήνα. Να δουλεύεις δεύτερη μαύρη δουλειά γιατί η "άσπρη" δεν σε βοηθάει να τα βγάλεις πέρα. Α πα πα!
Go Brit For A Week: Αντί να κάθεσαι να ξεφτιλίζεσαι, μπορείς να κάτσεις να ξύνεσαι. Βρετανικά πάντα. Μπορείς να γίνεις μια χαρά 16χρονη αγγλίδα μαμά και να ζήσεις άνετα αρκετά χρόνια της ζωής σου on the benefit. Το επίδομα για άνεργες ανήλικες μαμάδες είναι περίπου 220 λίρες το μήνα και έχεις ειδικά προνόμια για στέγαση και υγιεινομική περίθαλψη που εδώ δε θα τα δεις ούτε με κυάλια.
Bonus scenes: Βγες για ψώνια στα Top Shop, φάε λιγδιασμένα μπέργκερ στα εμπορικά κέντρα, χρησιμοποίησε τα λεωφορεία που έχουν πρόβλεψη για καροτσάκια για τις μετακινήσεις σου.
Plot twist: Παντρέψου τον μεθύστακα που σου 'σκασε το κουτσούβελο (αν θυμηθείς ποιος ήταν) και είστε και οι δύο σε αναζήτηση εργασίας (δηλαδή τρέχεται και συμπληρώνεται αιτήσεις αλλά δεν σας παίρνουν) το επίδομα διπλασιάζεται. Not bad!

Feel The Saturday Night Fever
Ξέχνα τους φλώρους τους Ελληνες με τα σακάκια στο κολωνάκι. Ή τα αγόρια με τα λευκά πουκάμισα στα καλοκαιρινά κλαμπ. Ξέχνα τα τυπάκια στην Καρύτση και τα ταγάρια στα Εξάρχεια. Είναι τώρα εποχές να στήνεσαι στην ουρά του island για να πάρεις το πολυπόθητο ok από το νεάντερταλ πορτιέρη, ή να στριμώχνεσαι στις τρύπες της Πραξιτέλους για να καταθέσεις το 30 εύρω. Για σκέψου αξίζει; 20 ώρες ντιλίβερι θες στο μηχανάκι για να το βγάλεις και παίζεις και τη ζωή σου κορώνα γράμματα.

Go Brit For A Week: Δες τι κερδίζεις άμα γίνεις αγγλάρα για μία βδομάδα. Φοράς ότι σ#$#τα σου κατέβει και βγαίνεις στους δρόμους για να βρεις την παμπ που έχει προσφορά μια λίρα - μία μπίρα. Ούτε το DealiN τέτοια γλέντια. Μπορείς να γίνεις λιώμα (hammered το λένε εκεί) με ένα μόνο με το 20λιρο που εδώ δε σε φτάνει ούτε για ζήτω. Ακόμα καλύτερα. Με ένα 20λιρο μπορείς να πιεις 30 sponsored μπύρες σε 30 διαφορετικές παμπ το ίδιο βράδυ. Το λεγόμενο και pub crawl. Και αφού γίνεις fucked (συνώνυμο του hammered) μπορείς να γυρίσεις σπίτι με το λεωφορείο, να παίξεις μπουνιές στη γαλαρία με τους υπόλοιπους punders, να κατουράς στις θυρίδες των σπιτιών, να ξεβρακώνεσαι στη μέση του δρ

Bonus scenes: Αν αποφασίσεις ότι το Λονδίνο είναι για 'σένα, free μπάφους στο διόροφο λεωφορείο

Plot twist: Διακοπές στην Ελλάδα. Κατεβαίνεις στα Μάλια, που είναι και δίπλα, και ζεις αυθεντικές βρετανικές νύχτες με γουρούνες, binge drinking (οινοποσία μέχρι θανάτου) και διαγωνισμούς blowjob. Που θας βρεις καλύτερα mate;
Dress Up With The Union Jack

Ρώτα όποιον στιλίστα θες. Τα δαντελωτά μαύρα στριγκάκια είναι πολύ πασέ! Τα λεοπάρ σε κάνουν να δείχνεις τσόλι. Τα λαμέ τα έχεις για τα μπουζούκια και τα Yamamay, είναι way too expensive, dear. Αυτό που θες είναι ένα σετάκι μοδάτο, φτηνό, να δείχνει το χαρακτήρα σου, να τονίζει το πατριωτικό σου φρόνημα. Να φωνάζει "I'm ... (συμπλήρωσε εθνικότητα) and I'm Proud." Τι νόμιζες; Μόνο με το να βγάζεις τι σημαία στο μπαλκόνι δύο φορές το χρόνο καθάρισες;

Go Brit For A Week: Αν μπορεί η αγγλάρα να φοράει τη σημαία της για βρακί, μπορείς και συ. Θα το βρεις σε απλή βαμβακερή φόρμα που σε κρατάει ζεστή το χειμώνα (γιατί ένα φουστάκι και ένα τοπάκι στους μείον πέντε τι να σου κάνουν), με στρας για να γυαλίζει την ώρα που κάνεις ένα βαθύ κάθισμα στο dancefloor, με πέρλες για έξτρα αντοχή, με καραμέλες για άγριες νύχτες.

Bonus scenes: Πάρε δώρο στο αγόρι σου, το σούπερ σέξι αντρικό θονγκ με τη βρετανική σημαία. Αρκεί να μην κυματίζει μεσίστειo από την αλκοόλα.

Plot twist:
Πάρτου έκδοση μανκίνι (αυτό που φόραγε ο Μπόρατ άσχετε) με τιράντες και βγες για ρεπορτάζ στο δρόμο.
Δείτε περισσότερα θέματα 
men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: