ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Άννα Βίσση: Στο ριάλιτυ και η κατάσχεση...

Δείτε την Άννα Βίσση ως καθαρίστρια στην κατάσχεση
Την κατάσχεση της περιουσίας της που έγινε πριν από λίγα χρόνια διακωμώδησε η Άννα Βίσση μέσα από το ριάλιτι με θέμα την ζωή της.
Η έναρξη του επεισοδίου που προβλήθηκε την Τετάρτη το βράδυ ήταν πραγματικά πολύ ξεχωριστή και πολύ διαφορετική από εκείνη που θα περίμενε κανείς.

Η τραγουδίστρια υποδύθηκε τρεις διαφορετικούς ρόλους: Ο πρώτος ήταν μια ξανθιά πληθωρική ρεπόρτερ που – υποτίθεται ότι – μετέδιδε την είδηση της κατάσχεσης της περιουσίας της Αννας Βίσση με link έξω από το σπίτι της. Ο δεύτερος ήταν η καθαρίστρια της Αννας Βίσση, (την οποία έπαιξε η ίδια) που σφουγγάριζε με παντόφλες και γάντια όταν της χτύπησαν την πόρτα με το κατασχετήριο, ενώ ο τρίτος ήταν ο εαυτός της, η τραγουδίστρια Αννα Βίσση, που την ειδοποιούν τηλεφωνικά για τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι της.
Μάλιστα, στο χιουμοριστικό σκερτσάκι συμμετείχε και ο Γιώργος Καπουτζίδης που υπέδειξε και το κατασχετήριο και έδωσε στους βοηθούς του τις εντολές να αδειάσουν το σπίτι της τραγουδίστριας, ενώ προβλήθηκαν και αποσπάσματα από ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του STAR Νίκου Τσιλιπουνιδάκη, με καταμέτρηση όλων των αντικειμένων που πλέον δεν της ανήκαν αλλά και πόσο κοστίζουν.
Στο τέλος του χιουμοριστικού μάλιστα ακούγεται το κομμάτι της «πάρτε τα όλα», ενώ η… καθαρίστρια κρατάει και κάτι για τον εαυτό της!
Δείτε την έναρξη του ριάλιτι με την Αννα Βίσση να «τσαλακώνεται» πιο πολύ από ποτέ.
Η Άννα Βίσση στην αναζήτηση καινούργιων πραγμάτων, γνώρισε το Γκρέγκ Λαντανί. Ο παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών βοήθησε την Άννα έπειτα από τρία χρόνια απουσίας από την ελληνική δισκογραφία να επανέλθει δυναμικά. Οι δυο τους πέρασαν αρκετές ώρες μαζί και εκτός από συνεργάτες έγιναν και δυο καλοί φίλοι. Ο ξαφνικός θάνατος του παραγωγού της κατά την διάρκεια μιας συναυλία της στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κύπρο της κόστισε.
Δείτε το video:

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: