ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΒΟΛΕΊ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 14:00, οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών θα βρεθούν αντιμέτωπες με την αντίστοιχη, πολύ καλή ομάδα του Γ.Σ.Κοζάνης στο κλειστό γυμναστήριο, ΔΑΚ Γρεβενών. 
Ο φίλαθλος κόσμος του βόλεϊ έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδό του, μετά από διάστημα οχτώ μηνών και αναμένεται να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο, η είσοδος είναι ελεύθερη.
Πρώτη εμφάνιση του Γ.Σ.Γρεβενών βόλεϊ, για την εφετινή χρονιά στην κατηγορία νεάνιδες, με τον Ποσειδώνα Βέροιας στο γήπεδο του Προμηθέα στην Βέροια στις 27 Νοεμβρίου, 16:00. Οι προπονητές του συλλόγου κάνουν μεγάλη προσπάθεια καθημερινά έτσι ώστε η ομάδα των νεανίδων να παρουσιαστεί ανταγωνιστική παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγο φόρτου μαθητικών υποχρεώσεων των αθλητριών που σε κάποιες περιπτώσεις κρίνεται υπερβολικό.
Γ.Σ.Γρεβενών


Δείτε περισσότερα θέματα 
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: