ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Στη Λαμία ο Θεσσαλονικιός Ποδηλάτης του κόσμου!

Μέχρι τη Λαμία έχει φτάσει ο Ποδηλάτης του Κόσμου και πρεσβευτής της Θεσσαλονίκης για το European Youth Capital 2014 που ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή.
Στη Λαμία τον υποδέχτηκαν ενώσεις ποδηλατών, ορειβατών και πολιτών.Σήμερα θα διοργανωθεί προς τιμήν του ποδηλατάδα- ξενάγηση όπως σε όλες τις πόλεις που έχει επισκεφτεί μέχρι στιγμής, στην οποία θα συμμετάσχουν ποδηλάτες οργανωμένοι αλλά και απλοί πολίτες κάθε ηλικίας.

Σήμερα επίσης ο ποδηλάτης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης, όπου και παρέλαβε το σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας της πόλης της Λαμίας.
Αύριο ο ποδηλάτης θα συνεχίσει το ταξίδι του με προορισμό τον επόμενο κομβικό σταθμό του στα Καμμένα Βούρλα.
Υπενθυμίζεται οτι ο 40χρονος ποδηλάτης Γρηγόρης Βερροιώτης ταξιδεύοντας με ενεργειακό ποδήλατο, με σύνθημα “Η ζωή είναι ωραία” θα διανύσει περισσότερα από 60.000 χιλιόμετρα, από τον Ατλαντικό στη Μαύρη Θάλασσα και από την Μεσόγειο στα παγωμένα Φιόρδ.
Ο Γρηγόρης θα ταξιδέψει για 2 χρόνια, θα επισκεφτεί 22 χώρες, 368 Δήμους, 142 περιφέρειες και θα συναντηθεί με 2.760 Οργανισμούς και ενώσεις πολιτών.
Seleo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: