ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ηλιάδη - Μηλιωτάκης: Όλες οι λεπτομέρεις του γάμου τους!

Έχοντας μιλήσει ανοιχτά για το γάμο της με τον νέο της σύντροφο, Κώστα Μηλιωτάκη, η Αγγελική Ηλιάδη δεν έχει κρύψει πόσο πολύ περιμένει αυτή τη στιγμή, ενώ έχει δηλώσει πως η ευτυχία της θα ολοκληρωθεί με ένα ακόμη παιδάκι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «People» η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2012. Σύμφωνα μάλιστα με στενή φίλη του ζευγαριού: «Ο Κώστας σχεδιάζει να κάνει σύντομα την επίσημη πρόταση γάμου στην Αγγελική, γιατί μέχρι τώρα αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη, αν και έχουν συζητήσει και καταλήξει στην επιθυμία του. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει μέσα στις γιορτές που έρχονται. Και θέλουν να τη ζήσουν αυτή τη
στιγμή, γιατί και οι δυο τους είναι πολύ ρομαντικοί ως άνθρωποι. Δεν έχουν ξεκινήσει καμία προετοιμασία προς το παρόν και δεν έχουν καταλήξει στην ακριβή ημερομηνία του γάμου τους, παρά τα όσα έχουν γραφτεί. Είναι γεγονός όμως ότι θα γίνει τους καλοκαιρινούς μήνες».
Η ίδια πηγή προσθέτει: «Θέλουν ο γάμος τους που θα είναι θρησκευτικός και όχι πολιτικός να είναι λιτός. Θα γίνει στην Αθήνα και από τις πρώτες τους συζητήσεις λένε ότι προφανώς θα επιλέξουν κάποιο κτήμα στο οποίο θα υπάρχει εκκλησάκι. Δεν θέλουν οι καλεσμένοι να ξεπερνούν τα 400 με 500 άτομα και επιθυμούν ισορροπία όσον αφορά στην κάλυψη του γάμου τους από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτογράφους».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: