ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Δυο πόρνες... εξομολογούνται: «Κάναμε όργια με τον Στρος Καν»!!!

Το παρελθόν συνεχίζει να κυνηγάει τον Ντομινίκ Στρος Καν, που βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο ενός ροζ σκανδάλου.
Αυτή τη φορά, σε... δύσκολη θέση τον φέρνουν δυο πόρνες πολυτελείας που ανακρίνονται στο πλαίσιο ερευνών για δίκτυο πορνείας δρούσε στο ξενοδοχείο Κάρλτον της Λιλ. Ενός δικτύου του οποίου ο 62χρονος Στρος Καν ήταν από τους καλύτερους πελάτες.
Μια από τις κοπέλες που ανακρίνονται ονομάζεται Φλόρανς και είναι 30 ετών. Και είπε στην
αστυνομία πως σε διάστημα έξι χρόνων, συμμετείχε 11 φορές σε όργια με τον Γάλλο πολιτικό. «Ήταν πολύ ενεργός. Κατάλαβα ότι υπήρξαν κι άλλα όργια, στα οποία εγώ δεν κλήθηκα. Του άρεσαν τα νέα πρόσωπα και δεν ενδιαφερόταν τόσο για όσες είχε ξαναδεί».
«Έκανε σεξ με όλες τις γυναίκες που βρίσκονταν στο δωμάτιο» είπε, αποκαλύπτοντας λεπτομερώς όσα γίνονταν στα... ακόλαστα βράδια όχι μόνο στη Λιλ αλλά και στην Ουάσινγκτον.
Με δικά του έξοδα μάλιστα είχαν ταξιδέψει στην αμερικανική πρωτεύουσα κατά καιρούς πολλές πόρνες, ενώ φέρεται μια από αυτές να είχε... επισκεφτεί και το γραφείο του στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!
Η Φλόρανς και η 38χρονη Μούνια (η δεύτερη που ανακρίνεται για συμμετοχή στο κύκλωμα) πληρώθηκαν 2.400€ για να περάσουν, πέρυσι, τρεις μέρες στην Ουάσινγκτον και άλλα 1.300€ για να τον «συναντήσουν» σε Λιλ και Παρίσι.
Η Μούνια ισχυρίστηκε ότι μαζί με άλλες τρεις γυναίκες πέρασε ένα απόγευμα σε σουίτα ξενοδοχείου στο Παρίσι και όλες έκαναν σεξ με τον Στρος Καν.
Ένας εκ των επικεφαλής του δικτύου φέρεται να ήταν ο Γάλλος επιχειρηματίας Φαμπρίς Παζκόφσκι, ύποπτος για συνενοχή σε μαστροπεία. Την περασμένη εβδομάδα αποκαλύφθηκε στη Γαλλία ότι ο Στρος Καν έστελνε μηνύματα σε προαγωγούς ζητώντας να του κανονίσουν συναντήσεις με γυναίκες και οργάνωνε όργια. Αν αυτό αποδειχθεί, κινδυνεύει να κατηγορηθεί και να συλληφθεί για συνενοχή σε μαστροπεία.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και μια πληροφορία που δημοσιεύει η Telegraph. Στις 12 Μαΐου του 2011, ο Στρος Καν συναντήθηκε με τον αρχηγό της αστυνομίας της Λιλ, Ζαν Κριστόφ Λαγκάρντ (που επίσης βρίσκεται υπό έρευνα), ο οποίος τον προειδοποίησε ότι κάθε του κίνηση παρακολουθούνταν από τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες.
«Τελείωσα με τις γυναίκες. Τώρα πια έχω παρωπίδες» φέρεται να απάντησε ο Στρος Καν. Αλλά λέγεται (αναφέρει το Nouvel Observateur) ότι το ίδιο βράδυ βρέθηκε σε σουίτα ξενοδοχείου των 1.000 δολαρίων, κοντά στον Λευκό Οίκο, με δυο πόρνες και μια ξανθιά φίλη του.
Δείτε περισσότερα θέματα 
amanpoiare 

Δεν υπάρχουν σχόλια: