ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Borussia Dortmund – Ολυμπιακός: Όλα τα βίντεο λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη μάχη στο Champions League!


Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται την Τετάρτη στη Γερμανία απέναντι στην Borussia Dortmund, αναζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στο «κυνήγι» μίας θέσης στην επόμενη φάση του Champions League. Η κάμερα του Sportena παρακολούθησε από κοντά την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» και σας παρουσιάζει με βίντεο τις δηλώσεις προπονητών και παικτών, αλλά και πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Westfalen».



Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Westfalen». Διαβάστε τις σκέψεις του Valverde:
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Borussia Dortmund, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν την παραμονή του αγώνα στο «Westfalen» μέσα σε πολύ καλό κλίμα, όντας αισιόδοξοι ότι μπορούν να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Γερμανία. Ο Ernesto Valverde, προβληματίζεται για δύο θέσεις στην ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, Μανιάτης καιΤοροσίδης είναι οι δύο υποψήφιοι για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ Makoun και Fejsa διεκδικούν μία θέση στο πλευρό του Orbaiz στο κέντρο. Οι υπόλοιποι οκτώ, αναμένεται να είναι οι Costanzo, Mellberg, Παπαδόπουλος, Marcano, Ibagaza, Holebas, Mirallas, Djebbour.

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Ernesto Valverde


Τον καλύτερό του εαυτό πρέπει να δώσει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (video)

Δείτε περισσότερα νθημα νίκης έδωσε ο Ernesto Valverde. θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: