ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Οι πιο σέξι διαγωνιζόμενες στο Dancing on Ice...

Το πέσιμο στον πάγο αφήνει τρελλές μελανιές. Αυτό δεν εμπόδισε μια σειρά από σέξι διαγωνιζόμενες -κατά την διάρκεια των έξι σεζόν που παίζεται το Dancing on Ice στην Μεγάλη Βρετανία- να δοκιμάσουν την τύχη τους σε αυτό. Μέχρι που, παραδόξως, μια κέρδισε κιόλας. Ίσως να την προστάτευσε η σιλικόνη.
Αν εξαιρέσεις την συμμετοχή του Vanilla Ice (!!) πέρυσι, η 4η σεζόν του βρετανικού Dancing on Ice ήταν και η καλύτερη. Τόσο από άποψη θεαματικότητας (2η μεγαλύτερη με μ.ο. 8,86 εκατομύρια τηλεθεατές), όσο και από άποψη οφθαλμόλουτρου. Όπως γνωρίζουν όσοι την έχουν παρακολουθήσει, δεν μπορούσες κυριολεκτικά να στρέψεις το βλέμμα σου αλλού πριν πέσεις πάνω σε ένα ζευγάρι μαρμαρωμένα –ένεκα του κρύους- στήθη. Δυστυχώς οι φετινοί διαγωνιζόμενοι στο δικό μας Dancing on Ice (με την εξαίρεση των

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Πηνελόπη Αναστασοπούλου) δεν μας προδιαθέτουν για τέτοιες ‘ταπεινές’ απολαύσεις. Οπότε σκεφτήκαμε να συγκεντρώσουμε ότι πιο καυτό έχει φορέσει ποτέ παγοπέδιλα παγκοσμίως.

10, Lisa Scott-Lee, τραγουδίστρια, 2η σεζόν 

 
Έκτη στην λίστα των αποχωρούντων βρέθηκε η 36χρονη πρώην τραγουδίστρια των Steps, μια εξαιρετικά δυσάρεστη περίπτωση του τι σου συμβαίνει όταν ο φακός της δημοσιότητας δεν είναι πάνω σου. Μετά την διάλυση του group, βρέθηκε να γυρίζει reality, το Totally Scott-Lee που έδειχνε την απελπισμένη της προσπάθεια να σκοράρει ένα top 10 hit με το επόμενό της single ή αλλιώς να υποχρεωθεί να ‘κρεμάσει το μικρόφωνο’.
9, Melinda Messenger, παρουσιάστρια, 4η σεζόν 

 
Βετεράνος Χ 2. Τόσο στο χώρο του glamour modelling (από τις πρώτες που έβαλαν σιλικόνη, 20 χρόνια πριν), όσο και στο χώρο των τηλεοπτικών σκουπιδο-reality. Συγκεκριμένα έχει συμμετάσχει στο Eurotrash, το Celebrity Big Brother, ενώ αυτό το φεγγάρι είναι παρουσιάστρια στο Cowboy Builders. Αποχώρησε την 7η εβδομάδα.

8, Samantha Mumba, τραγουδίστρια, 3η σεζόν
Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να έχεις ακούσει κάποιο από τα cd της 28χρονης Ιρλανδέζας (με πατέρα από την Ζάμπια, εξού και η απόχρωση). Οπότε σου θυμίζω που την έχεις δει, δηλαδή στο Time Macchine -και σε δεκάδες ανεξάρτητες Ιρλανδέζικες παραγωγές που δεν θέλεις να ξέρεις. Ουσιαστικά το Dancing on ice ήταν το ρέκβιεμ σε μια 40 κύματα καριέρα που ξεκίνησε στα 15 της, όταν την ανακάλυψαν στο Let me entertain you, και συνεχίστηκε με στάσεις στην υποκριτική και το modelling (μεταξύ άλλων ήταν το πρόσωπο του Dior για την Ιρλανδία).


 

7, Jessica Taylor, τραγουδίστρια, 4η σεζόν 
Δικαίως κατέλαβε την 3η θέση η 31χρονη πρώην τραγουδίστρια των Liberty X -και σύζηγος του Άγγλου σταρ παίκτη του κρίκετ Kevin Pietersen- αποδυκνύοντας ότι κρύβει πολλά ταλέντα. Κωμικό (ήταν μέλος του Preston Musical Comedy Society), πατιναζικό (ναι, Αλέξη Κωστάλα, το ξέρω ότι είναι λάθος ο όρος) και κυρίως σωματικό, αφού μετά την εμφανισή της έγινε το πρόσωπο των εσωρούχων Diamond boutique by Ultimo.

6, Gemma Bissix, ηθοποιός, 4η σεζόν
Μας έφυγε νωρίς (μόλις την 2η εβδομάδα). Ίσως γιατί ο κόσμος, παρόλο που είναι μόλις 28, έχει βαρεθεί να την βλέπει. Λογικό αν σκεφτείς ότι ξεκίνησε στα 9 της στο Eastenders, έκανε ένα διάλειμμα -ως πωλήτρια ηλεκτρολογικών υλικών στο μαγαζί του πατέρα της, ιδιοκτήτρια pub και πωλήτρια εσωρούχων στο Marks & Spencer- και μετά επέστρεψε ως διαβολική Claire στο Hollyoaks. Η ειρωνεία; Πήρε εξαιρετικά βαρέως την αποχωρησή της, αφού είναι ‘η μεγαλύτερη φαν του show’.

 

5, Zoe Salmon, παρουσιάστρια, 4η σεζόν 

Πως ακριβώς γίνεται να είσαι επί 4 χρόνια παρουσιάστρια παιδικού προγράμματος (Blue Peter) και καπάκι να γδύνεσαι για το FHM; Στην Αγγλία γίνεται και παραγίνεται, με την 29χρονη εστεμμένη (Miss Northern Ireland 1999) Βορειοιρλανδέζα δικηγόρο (από το πανεπιστήμιο του Belfast) να γίνεται γνωστή για την διαθεσή της να ‘δοκιμάσει τα πάντα’, όπως π.χ. να κοπεί on air στην μέση στα χέρια μάγου.

 

4, Suzanne Shaw, ηθοποιός/ τραγουδίστρια, 3η σεζόν 
Η μοναδική σέξι παρουσία που έχει καταφέρει να κερδίσει στο Dancing on Ice, γνωστή από την μπάντα Hear’Say και την σαπουνόπερα Emmerdale. Πέρα από ωραία παρουσία, η 30χρονη πρώην νικήτρια του Popstars έχει εξελιχθεί σε εξαιρετική πρωταγωνίστρια μιούζικαλ στο West End, ενώ έχει ψηφιστεί Best Celebrity Mom. Κέρδισε τις εντυπώσεις όταν επί δυο εβδομάδες κατέβηκε στον πάγο με ραγισμένο αστράγαλο.
 
3, Jennifer Metcalfe, ηθοποιός, 6η σεζόν 3δ 
H αγαπημένη σαπουνοπερο-bitch της Βρετανίας (παίζει την Mercedes McQueen στο Hollyoaks) έχει δημιουργήσει –λόγω ρόλου- πολλές αντιπάθειες. Για αυτό και ψηφίστηκε να αποχωρήσει την 3η εβδομάδα. Κάτι που δεν ένοιαξε ιδαίτερα την 28χρονη γυμνάστρια από το Bradford, υποψήφια κάθε χρόνο στην κατηγορία πιο σέξι γυναίκα των British Soap Awards, συνιδιοκτήτρια μιας boutique στο Liverpool και πρώην γκόμενα του Jermaine Pennant της Liverpool.

 

2, Emily Atack, ηθοποιός, 5η σεζόν 

Η μοναδική σέξι παρουσία της σεζόν, γνωστή από τον ρόλο της στην σαπουνόπερα The Inbetweeners , άντεξε μέχρι την 8η εβδομάδα πριν αποκλειστεί. Στα 21 της και με δεκάδες εμφανίσεις σε lads magazines (όπου όλο και κάτι γλείφει, από γλειφιτζούρι ως κολιέ με μαργαριτάρια) η κόρη της ηθοποιού Kate Robbins και του μουσικού Keith Attack έχει λαμπρό, γυμνό μέλλον μπροστά της. 

 

1, Roxanne Pallett, ηθοποιός, 4η σεζόν 
8 εβδομάδες πάνω στον πάγο άντεξε η 28χρονη σταρ της σαπουνόπερας Emmerdale, ένα εξαιρετικό μείγμα Ιταλικών, Ιρανικών και βρετανικών γονιδιών. Αν και έχει εμφανιστεί σε lad magazines, παραμένει ένα επίπεδο παραπάνω, κάνοντας καμπάνιες κατά της βίας απέναντι στις γυναίκες (σ.σ. έχει φάει και η ίδια πολύ ξύλο σε περασμένη σχέση), πρωταγωνιστώντας στο Αιδοίων Μονόλογοι και άλλες θεατρικές παραστάσεις ή δινοντάς το ονομά της σε ένα τσάι. Επίσης είναι από τις λίγες που έχουν κάνει ‘πετυχημένο’ πέρσαμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, παίζοντας στο Lake Placid 3

 

Δείτε περισσότερα θέματα 
men24

Δεν υπάρχουν σχόλια: