ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η Emma Stone είναι η πιο σέξι συγγραφέας που διάβασες ποτέ!!!

Είναι να μη βάλει κάτι στο μυαλό της Emma Stone! Θα το πετύχει ο κόσμος να χαλάσει. Ακόμα και να γίνει συγγραφέας.Στο Zombieland έμαθε να φτιάχνει μαργαρίτες από το Bill Murray. Πριν κάνα χρόνο είδες τον Jonah Hill να της σκάει κουτουλιά στο Superbad. Παλιότερα, ίσως, είχες προλάβει και κάτι συμμετοχές στο Crazy, Stupid, Love δίπλα στον Steve Carell και στο Friends with Benefits δίπλα στους Justin Timberlake και Mila Kunis. Μπορεί αυτά να μην τα θεωρείς αναγκαία προσόντα για να τη θεωρήσεις μια από τις πιο ανερχόμενες σταρ του Χόλιγουντ, αλλά η Emma Stone είναι να μη βάλει κάτι στο μυαλό της.
Γι' αυτό επιστρέφει φέτος με νέα ταινία (τις "Υπηρέτριες"), από αυτές που λες σοβαρή και υποδύεται μια νεαρή γυναίκα που αμέτι μου χαμέτι μου έχει βαλθεί να πείσει τη μάνα της και την τοπική κοινωνία ότι θα γίνει συγγραφέας και όχι νοικοκυρά.




1 of 7
Ο ρόλος αυτός ταιριάζει γάντι στην τσαμπουκαλού Emma. Γιατί; Κατά μία ένα συνοψίζει την προσωπική της ιστορία. Φαντάσου μια μικρή φακιδομούρα 15χρονη να προσπαθεί να πείσει του γονείς της που της έκαναν τα μαθήματα του σχολείου κατ' οίκον ότι πρέπει να μετακομίσουν στο Χόλιγουντ για να μπορεί να πηγαίνει σε οντισιόν. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία της Stone και τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο. Και για την ιστορία το πέτυχε χρησιμοποιώντας μια παρουσίαση Powerpoint (με υπόκρουση Madonna).
Στα καθ' ημάς τώρα, η 23 ετών ενήλικη Emma Stone δεν έχει μόνο εξελιχθεί σε μια ηθοποιό αξιώσεων αλλά είναι πλέον και μια πολύ hot γυναίκα. Ναι, γυναίκα από αυτές με τη μέση και όλα εκείνα τα θηλυκά στοιχεία που σε προάγουν από την κατηγορία κοριτσάκι και ιδίως αυτά τα γατίσια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο που δεν σε αφήνουν με τίποτα αδιάφορο. Ούτε φυσικά και το GQ που προσπάθησε να τη γδύσει αλλά έμεινε με μερικές πολύ στιλάτες ρετρό φωτόγραφίες, ούτε το Vanity Fair που στη χάρισε σε εξώφυλλο, ούτε το Nylon, ούτε το Womans Health, ούτε το Elle.
Ναι, ok, θα τη θέλαμε σε κάτι πιο αντρικό αλλά... είπαμε, η Emma έχει άλλα πράγματα στο μυαλό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: