ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Europa League: AEK – Lokomotiv Moscow 1-3 (video)

Την τέταρτη ήττα της σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Europa League γνώρισε η ΑΕΚ με 1-3 από την Lokomotiv Moscow στο ΟΑΚΑ. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με τον Glushakov στο 50΄, ο Leonardo ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Leonardo στο 60΄, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τέρματα των Maicon στο 72΄, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Αραμπατζή, και Ignatyev στο 80΄.
Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν μετά το πρώτο τέταρτο, και είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, Αρχικά στο 16΄ ο Helgason σταμάτησε το σουτ του Torbinski και στο 21΄ ο Αραμπατζής επενέβη εντυπωσιακά στην προσπάθεια του Shishkin. Στη συνέχεια, η Ένωση κατάφερε να κρατήσει τους Ρώσους μακριά από τα καρέ της, όχι όμως και να απειλήσει. Όλα αυτά έως τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν η Lokomotiv πίεσε για το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει.
Με τις χειρότερες δυνατές προϋποθέσεις ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για την ομάδα του Κωστένογλου, καθώς στο 50΄ ο Gulshakov εκμεταλλεύτηκε την παράλληλη πάσα του Obinha και σκόρερε μέσα από τη μικρή περιοχή. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν πτοήθηκαν και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 58΄ ο Guilherme έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Jose Carlos, στην εξέλιξη της φάσης ο Leonardo κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 1-3. Στη συνέχεια το παιχνίδι «άνοιξε» με τον Αραμπατζή να κρατά όρθια την ΑΕΚ στο 66΄. Έξι λεπτά αργότερα, όμως, ο Έλληνας πορτιέρο έκανε ένα τραγικό λάθος, καθώς επιδόθηκε σε ντρίμπλες στο ύψος της περιοχής και ο Maicon του έκλεψε την μπάλα, βάζοντας τη Lokomotiv εκ νέου μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να συνέλθουν από το σοκ, και μάλιστα στο 80΄ ο Ignatyev έγραψε το 1-3, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 60΄ πεν. Leonardo / 50΄ Gulshakov, 72΄ Maicon, 80΄ Igatyev
Συνθέσεις:
AEK: Αραμπατζής, Helgason (46΄ Κοντοές), Μανωλάς, Γεωργέας, Λαγός, Μάκος, Γκλέντσογλου, Burns (46΄ Leonardo), Σιαλμάς (69΄ Guerreiro), Jose Carlos, Beleck
Lokomotiv: Guilherme, Burlak, Ilic, Durica, Shishkin, Zapater, Glushakov, Ibricic (81΄ Sychev), Ignatyev (81΄ Nurov), Torbinski (61΄ Maicon), Obinha
Τα γκολ από το AEK – Lokomotiv Moscow 1-3 (video)

Δείτε περισσότερα θέματα 
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: