ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

H Ρουμάνα γκόμενα του Di Caprio είναι πολύ κακό κορίτσι!!! (video)

Η τελευταία Ρουμάνα που πέρασε από την ζωή του 36χρονου Leo, ήταν η Livia Bistriceanu, στην οποία έκανε το 2010 ασφαλιστικά μέτρα επειδή υποστήριζε ότι ήταν η γυναίκα του και μάνα του γιου του, Jesus. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να εκτιμήσει τα προσόντα της ‘ωραίοτερης γυναίκας της Ιταλίας’, όπως έχει χαρακτηριστεί από τον –έμπειρο σε τέτοια θέματα- ιταλικό τύπο η 24χρονη Ρουμάνα. Συχνά πυκνά συγκρίσιμης με την Angelina Jollie εξαιτίας των φουσκωτών χειλιών της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του The Great Gatsby στο Σίδνευ, με τους παπαράτσι να παθαίνουν αμόκ όταν την είδαν ένα πρωινό, εμφανώς κουρασμένη και φορώντας ένα κοντό φόρεμα με τρελλό μπούστο, να ξεπροβάλλει από το παράθυρο της σουίτας του Leo στο Vaucluse για να απολαύσει την θέα. Η λογική λέει, ότι η σχέση τους θα κρατήσει από μια εβδομάδα, μέχρι μερικούς μήνες. Όπως συμβαίνει συνήθως με τον Di Caprio.
Αλλά η Madalina δεν είναι μια ακόμη μοντέλα. Μεγαλώνοντας στο χάος της Ρουμανίας των αρχών των 90s, γρήγορα κατάλαβε ότι το κορμί της ήταν εισιτήριο εξόδου από την καθημερινοτητά της. Και μάλιστα εισητήριο Α θέσης. Οπότε ξεκίνησε να κάνει κοπάνα από το σχολείο για να κάνει πασαρέλα και να φωτογραφίζεται σέξι για περιοδικά από τα 14 της. Ήταν μάλιστα τόσο προκλητική η πρώτη της φωτογράφηση με εσώρουχα, που οι γονέις της αναγκάστηκαν να την γράψουν σε άλλο σχολείο.Έτσι και αλλιώς, πριν καν κλείσει τα 15, είχε ήδη βρεθεί στο Μιλάνο για ένα σόου του σχεδιαστή Gattinoni. Kαι από τότε δεν επέστρεψε σπίτι της ποτέ.
Άρχισε να δουλεύει ως καμαριέρα σε διάφορα σπίτια (είναι αλήθεια, φιλάω σταυρό), χωρίς ποτέ να έχει εγκαταλείψει το ονειρό της να σπουδάσει κβαντομηχανική (επίσης αλήθεια). Μέχρι που, το 2008, ένα διαφημιστικό για μια Ιταλική εταιρία κινητής τηλεφωνίας την έκανε επιτέλους γνωστή. Ακολούθησαν ο σέξι κατάλογος της μπίρας Peroni, μια κινηματογραφική ταινία, επιδείξεις και κατάλογοι μόδας για δεκάδες εταιρίες εσωρούχων και η περσινή συμμετοχή της στην 7η σεζόν του Ιταλικού Dancing with the stars (έφυγε στον 4ο γύρο). Καθώς φυσικά ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο videoclip Il Tempo tra di noi του Eros Ramazzotti, με τον οποίο ακολούθως τα έφτιαξε, του έκανε τον βίο αβίωτο και μετά τον έφτυσε.
Θα μου πεις, ο Eros δεν είναι Caprio. Και θα σου πω, ότι η Madalina έχει συνηθίσει να επιβιώνει. Και ξέρει πως να κάνει τους άντρες να υποκύπτουν στην θελησή της.








Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: