ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

K17: Νίκες για Άρη και Ολυμπιακό!

Το Πρωτάθλημα Νέων Κ17 συνεχίστηκε το Σάββατο 12/11 με την 7η αγωνιστική να κάνει πρεμιέρα με δυο αγώνες, από έναν σε κάθε Όμιλο. Ο Άρης επιβλήθηκε εκτός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-2 στο παιχνίδι του βορείου Ομίλου ενώ ο Ατρόμητος ηττήθηκε στο Μαζαράκη από τον Ολυμπιακό με 3-4.
Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει ο Άρης του Τάσου Θέου. Οι «κίτρινοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7’ με γκολ του Ιγνατίδη και παρά το γεγονός ότι έμειναν με δέκα παίκτες από το 43’ λόγω αποβολής του Βαλαή με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης, κατάφεραν να σκοράρουν ξανά στο 74’ με τον Κιβρακίδη και να «κλειδώσουν» την νίκη. Το μόνο που πέτυχαν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 με πέναλτι του Παπαρούνα στο 76'.
Στην κορυφή του Ομίλου του Νότου βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός που επικράτησε εκτός έδρας του Ατρομήτου με 3-4. 
Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 9' με κεφαλιά του Τζανετόπουλου, ενώ η ισοφάριση του Ατρομήτου ήρθε στο 22' με τον Κονταξή. Ο Καρκασίνας στο 35’ χάρισε εκ νέου το προβάδισμα στον Ολυμπιακό ενώ ο Βέργος έγραψε το 1-3 στο 62’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με τον Καρρά στο 70’. Έξι λεπτά αργότερα ο Βουτσιώτης πέτυχε το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων όμως η απάντηση του Άτρομήτου ήταν άμεση και ο Μακρής στην αμέσως επόμενη φάση διαμόρφωσε το τελικό 3-4. Η δράση της 7ης αγωνιστικής στους δυο Ομίλους θα συνεχιστεί την Κυριακή 13/11 με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
Κυριακή 13/11
Νότιος Όμιλος
11:00 Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης Μαρτινέγκο
12:00 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Δημοτικό Στάδιο Πολυδενδρίου
Ρεπό: ΟΦΗ
Βόρειος Όμιλος
11:00 ΠΑΟΚ – Κέρκυρα Νίκης Μεσημερίου Θεσ/νίκης
Ρεπό: Παναιτωλικός
*Οι αγώνες του Πανιωνίου με την ομάδα Α που θα είναι ο Λεβαδειακός και της Ξάνθης με την ομάδα Β που θα είναι η Δόξα Δράμας δεν ορίστηκαν από την διοργανώτρια αρχή και αναμένεται να οριστούν σε νέα ημερομηνία.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1
ΑΡΗΣ 2
Γκολ: 7’ Ιγνατίδης, 74’ Κιβρακίδης, 76’ Παπαρούνας (πεν.)
Κόκκινη κάρτα:43’ Βαλαής
ΠΑΣ Γιάννινα: (Τάτσης), Κολιοφούκας, Λάμπρου, Φίλιος, Πανταζής, Αλεξίου, Φαρμάκης, Καμποσιώρης, Γιάκος, Παπαρούνας, Τζιάλλας, Πότσης
Αρης: (Θέος), Παπαδόπουλος, Χατζηνικολάου, Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Γραμπής, Βαλαής, Λεμονής, Πασχαλίδης (90’ Μαρινόπουλος), Ζήση (73’ Βασιλούδης), Αλταλίκης (55’ Κιβρακίδης), Ιγνατίδης (92’ Μπέκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4
Γκολ:9’ Τζανετόπουλος, 22’ Κονταξής, 35’ Καρκασίνας, 62’ Βέργος, 70’ Καρράς, 76’ Βουτσιώτης, 77’ Μακρής
Ατρόμητος: (Kάλλας), Κόκαλης, Ζήνωνος (46’ Τζιτζικαλάκης), Μαρκάκης, Βαρδακώστας, Μακρής, Παπασπύρος (65’ Μιχαλάκης), Κουτσούκης (65’ Μπαστακός), Πιαστόπουλος (46’ Θεοδωράκης), Καρράς, Κοβάτσης, Κονταξής (55’ Καλής).
Ολυμπιακός: (Τερεζόπουλος) Μάνης, Γενιτσαρίδης (46’ Φουκαράς), Σωτηράκος, Τζανετόπουλος, Μπαντούνας, Λιάτσι, Γκίνο, Καρκασίνας, Πασαλίδης, Βουτσιώτης, Βέργος.
Δείτε περισσότερα θέματα
acadimies.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: