ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Kim Kardashian!

Αυτός ο γάμος κράτησε μόλις 72 μέρες! Kim Kardashian και Humphries παντρεύτηκαν με μία τελετή υπερπαραγωγή και πολλοί ήταν εκείνοι που μιλούσαν για γάμο μόνο με σκοπό τη δημοσιότητα. Άλλωστε 250.000 δολάρια ήταν τα ημερήσια κέρδη από τον γάμο της Kim Kardashian και του Kris Humphries, που μετά από 72 ημέρες "ολοκληρώθηκε" και επισήμως.
Η Kim Kardashian κατέθεσε σήμερα αίτηση διαζυγίου λόγω "διαφωνίας χαρακτήρων"! Πότε πρόλαβαν...

Η 31χρονη Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές με τον σύζυγό της.
Η ίδια είπε: «Μετά από πολλή προσωπική σκέψη, πήρα την απόφαση να δώσω τέλος στον γάμο μου. Ελπίζω να γίνει κατανοητό από όλους ότι αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Νόμιζα ότι αυτό θα διαρκέσει για πάντα, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν συχνά όπως τα θέλουμε και όπως τα περιμένουμε. Παραμένουμε πολύ καλοί φίλοι και ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας τον άλλο».
Την ίδια στιγμή, τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου για τον γάμο της με τον Kris Humphries «οργιάζουν» ότι η τελετή δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα καλοστημένο κόλπο, ούτως ώστε το ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε η Kim να αποσπάσει τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και ο σύντροφός της να τραβήξει περισσότερο τα βλέμματα επάνω του ως αθλητής.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: