ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μας… κράζουν οι Γερμανοί!!!

Εκτενές αφιέρωμα για τα όσα… κωμικοτραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει κάνει η γερμανική ιστοσελίδα nzz.ch.
Όπως αναφέρει το καθ' όλα προσβλητικό ρεπορτάζ, με τίτλο «Διεφθαρμένο Σύστημα», το ποδόσφαιρο της χώρας μας μαστίζεται από σκάνδαλα «στημένων αγώνων» ενώ κάνει αναφορά και…
στην γενική απεργία η οποία έγινε προ δυο εβδομάδων, κάτι που ανάγκασε τους οπαδούς της Ντόρτμουντ που ήρθαν στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, να ταξιδεύσουν μέσω Βουλγαρίας.
Στην συνέχεια, οι Γερμανοί αναφέρουν ως φάρσα (!) την Super League ενώ τονίζει πως ακόμη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα και αποφάσισε να κλείσει το καλοκαίρι δυο εβδομάδες!
Επίσης γίνεται αναφορά στο σκάνδαλο των «στημένων» παιχνιδιών, και στις συλλήψεις των διοικητικών στελεχών της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το γεγονός πως το πρωτάθλημα ξεκίνησε με 14 ομάδες αντί για 16!
Τέλος, γίνεται αναφορά και στην αύξηση της φορολογίας στους ποδοσφαιριστές στο 40%, ενώ αιτία για το γερμανικό «στόλισμα», είναι φυσικά η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ για το Champions League.
Προφανώς η ήττα με 3-1 από τους… χρεοκοπουμένους, πριν από 2 εβδομάδες, δεν ξεχνιέται και εύκολα…
onsports
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: