ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Γιατί ο Λιάγκας τα βρόντηξε από το εστιατόριο Remezzo Βουλιαγμένη

Τέλος το εστιατόριο Remezzo Vouliagmeni για το Γιώργο Λιάγκα. Γιατί ο παρουσιαστής κλείνει αυτόν τον κύκλο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων;
“Remezzo Vouliagmeni τέλος. Πάμε για άλλα…” Με αυτό το μήνυμα ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ του στο twitter το τέλος της συνεργασίας του με το εστιατόριο που συνεργαζόταν ο Γιώργος Λιάγκας.
Ο Γιώργος Λιάγκας που πριν από λίγους μήνες είχε υποδεχτεί τους φίλους του και το Fimes.gr

στο γνωστό στέκι στη Βουλιαγμένη, Remezzo Vouliagmeni, αποφάσισε να δώσει τέλος στη συνεργασία του, καθώς δεν συμφωνούσε με τους υπόλοιπους συνεταίρους της επιχείρησης. Ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους του ότι δυστυχώς οι παρέες δεν πετυχαίνουν πάντα επιχειρηματικά, ευχόμενος ωστόσο καλή επιτυχία στη συνέχεια.
Η απόφασή του Γιώργου Λιάγκα να αποχωρήσει από το Remezzo Βουλιαγμένη ξάφνιασε πολλούς που ξέρουν τη μεγάλη του αγάπη για την περιοχή, αλλά και το πόσο ήθελε να κάνει αυτό το επιχειρηματικό βήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαφωνίες του Λιάγκα με τους συνεργάτες του στο εστιατόριο ήταν μεγάλες στο οικονομικό και επιχειρηματικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να αισθανθεί οτι η παρουσία του εκεί δεν είχε να προσφέρει κάτι. Αντιθέτως μάλιστα, του κόστιζε πολλά.
Όσοι γνωρίζουν καλά το Λιάγκα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανοίξει σύνομα ένα δικό του μαγαζί κι ακόμη να συνεργαστεί και με τον Άκη Πετρετζίκη που αποχώρησε πρόσφατα από το εστιατόριο που εργαζόταν.

fimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: