ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Η Renault κατασκευάζει αυτοκίνητο που θα κοστίζει μόνο 2.500 ευρώ!

H Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault ανακοίνωσε ότι στις αρχές του 2012 θα ξεκινήσει την κατασκευή ενός νέου φθηνoύ και οικονομικού αυτοκινήτου, που θα πουλήσει στην αγορά μόνο για 2.500 ευρώ, το οποίο είναι μόνο το ένα τρίτο του κόστους του Dacia Logan, για παράδειγμα.
Μετά από μια σειρά από φθηνά μοντέλα αυτοκινήτων από νέους κατασκευαστές , η Renault είναι η πρώτη από τις «γίγαντες» και
παραδοσιακούς παίκτες των αυτοκινητοβιομηχανιών που ξεκινά με αυτό το έργο.
Το νέο χαμηλού κόστους αυτοκίνητο, η Renault θα το διαθέσει στις αναπτυσσόμενες χώρες, λέει η σημερινή έκδοση της εφημερίδας "La Tribune ", και έχει και κάποιες πιθανότητες να εμφανιστεί στις ευρωπαϊκές αγορές.
Η Renault σε συνεργασία με την Nissan στις αρχές Ιανουαρίου του επόμενου έτους θα πρέπει να συστήσουν μια ομάδα για να αναπτύξει φθηνά μοντέλα αυτοκινήτων, με υπεύθυνο του έργου τον κ. DETOURBET Gerard, που έχει φροντίσει για μοντέλα όπως τα Logan, Sander, Duster στη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία μέσω της Dacia.
H πλατφόρμα του νέου αυτοκινήτου αναπτύσσεται στην Ινδία.
Η Renault τώρα παρουσιάζεται απρόθυμη να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με νέο αυτοκίνητο της, που όπως είπαμε θα κοστίζει μόνο 2.500 ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "La Tribune ", το νέο μοντέλο της , θα είναι εξαιρετικά απλό αυτοκίνητο αλλά δε θα έχει τίποτα το κοινό με τα φθηνά ινδικά αυτοκίνητα που ήδη παράγονται.ΕΞΥΠΝΑ
exypna.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: