ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Super League: Ξάνθη – Κέρκυρα 1-0 (video)

Η Ξάνθη επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στα Πηγάδια σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική στη Super League 2011-2012. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Markovski στο 49΄, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 63΄ αποβλήθηκε ο Dani.
Με επιθετικές διαθέσεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, με τις φάσεις να εναλλάσσονται μπροστά στις εστίες στο πρώτο μέρος, αλλά να μην υπάρχει γκολ. Η Ξάνθη ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 49΄ με τον Markovski να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 63΄ ο Dani αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας του Ακρίτες με 10 παίκτες. Οι παίκτες του Badovic πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά αν και είχαν την κατοχή της μπάλας δεν απείλησαν ούτε σε μία στιγμή τον Viviani και οι ποδοσφαιριστές του Ουζουνίδη πανηγύρισαν τη νίκη.
Σκόρερ: 49΄ Markovski
Συνθέσεις

Ξάνθη: Viviani, Μπέρτος, Βάλλας, Stasiak, Κομεσίδης, Dani, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Poy (85΄ Καζάκης), Marcelinho (59΄ Μάνταλος), Markovski (68΄ Φλίσκας)
Κέρκυρα: Galinovic, Βενέτης, Majstorovic, Gustavo, Κοντοδήμος, Γραμμόζης, Hable (56΄ Metin), Osman, Καλαντζής, Αγρίτης (71΄ Μπάρκγλου), Ιωάννου (36΄ Maznov)
Δείτε σε video με το γκολ του Markovski στο Ξάνθη – Κέρκυρα 1-0
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: