ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Super League: Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-1 (video)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στο Περιστέρι Ατρόμητος και Λεβαδειακός για την 10η αγωνιστική στη Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το Μήτρογλου στο 8΄, για να ισοφαρίσουν οι Βοιωτοί στο 61΄ με το Λισγάρα.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ξεκίνησε δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 8ο λεπτό με πλασέ του Μήτρογλου, μετά από πάσα του Epstein. Στη συνέχεια μάλιστα, είχε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά το 25΄, με το Λεβαδειακό να μην απειλεί, πέρα από ένα μακρινό σουτ του Ζησόπουλου στο 40΄ το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Itandje. Στο 61΄, όμως, ο Λισγάρας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Όσο κυλούσε ο χρόνος, ο Ατρόμητος πίεζε για το γκολ που θα του έδινε τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι είχαν όμως τη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν στις καθυστερήσεις ο Itandje σταμάτησε σωτήρια τον Grbic, με το 1-1 να παραμένει.
Σκόρερ: 8΄ Μήτρογλου / 61΄ Λισγάρας
Συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Thomas (74΄ Καραμάνος), Τάτος, Zuela, Epstein (57΄ Δημούτσος), Brito, Μήτρογλου, Καραγκούνης (58΄ Αναστασάκος)
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Tomas, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κόρμπος, Μαχαίρας (60΄ Grbic), Μελισσάς, Favali, Ζουρούδης (84΄ Βασιλείου), Popovic (70΄ Sanchez)
Tο video με τα γκολ από το Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-1.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: