ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Super League: Άρης – Ολυμπιακός 2-3 (video)

Σε ένα παιχνίδι που έκρυβε πολλές συγκινήσεις στο τέλος του, o Ολυμπιακός επικράτησε 2-3 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική στη Super League 2011-2012. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τους Djebbour (7΄) και Modesto (28΄), οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Toja σε 1-2 στο 77΄, στο 83΄ ο Makoun έκανε το 1-3, και στο 85΄ ο Faty διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Αρκετές εκπλήξεις επεφύλασσε ο Michal Probierz στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «κιτρίνων». Συγκεκριμένα, ο Πολωνός έδωσε θέση βασικού στους Jakupovic, Vranjes και Γιαννιώτα. Από την άλλη, ο
Valverde διατήρησε τον Megyeri κάτω από τα δοκάρια και αντί του τραυματία Abdoun χρησιμοποίησε τον Monje.
Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε μόλις στο 7΄. Ο Djebbour εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας στο κόρνερ του Holebas και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ από τη μικρή περιοχή. Στο 28΄ ο Modesto πρόλαβε την έξοδο του Jakupovic και με κεφαλιά έκανε το 0-2, ενώ προηγουμένως ο Monje αστόχησε σε τετ α τετ με τον Jakupovic.
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο μέρος. Οι «κίτρινοι» αδυνατούσαν να απειλήσουν στον Magyeri, ενώ οι φιλοξενούμενοι αρκούνταν στο 0-2, ενώ στο 54΄ είχαν ένα καλό σουτ του Mellberg, το οποίο εξουδετέρωσε ο Jakupovic. Στο 69΄ ο Monje έφυγε στην αντεπίθεση, προσπάθησε να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος σημάδεψε ψηλά άουτ. Στο 77΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Toja, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Umbides και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Άρη πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά ο Makoun στο 83΄ εκμεταλλεύτηκε ακόμη ένα κενό της άμυνας των Θεσσαλονικέων έκανε το 1-3. Στο 85΄, όμως, ο Faty με κεφαλιά μείωσε σε 2-3 και έβαλε «φωτιά» στο ματς. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση στο χρόνο που απέμενε, αλλά δεν τα κατάφεραν και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη.
Σκόρερ: 77΄ Toja, 85΄ Faty / 7΄ Djebbour, 28΄ Modesto, 83΄ Makoun
Συνθέσεις
Άρης: Jakupovic, Michel, Dikoh, Sankare, Καζναφέρης, Vranjes, Faty, Γιαννιώτας (74΄ Acosta), Umbides, Castillo, Soltani (65΄ Iacob).
Ολυμπιακός: Megyeri, Τοροσίδης, Mellberg, Α. Παπαδόπουλος, Holebas, Modesto, Orbaiz, Monje (80΄ Marcano), Ibagaza (62΄Μakoun), Mirallas (90΄ Fejsa), Djebbour.
Δείτε σε video τα γκολ από το Άρης – Ολυμπιακός 2-3
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: