ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Super League: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-1 (video)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του την ΑΕΚ. Zeca, Cleyton και Leto με πέναλτι οι σκόρερ της ομάδας του Ferreira, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Kalajdzic στο 58΄ μείωσε προσωρινά σε 2-1 αυτή του Αναστόπουλου.

Με στόχο να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της παρατάχθηκε η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στο ΟΑΚΑ, αλλά το πλάνο δεν απέδωσε καρπούς, καθώς μόλις στο 14΄ ο Zeca έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού προηγήθηκε η κεφαλιά του Πορτογάλου μετά τη σέντρα του Κατσουράνη που απέκρουσε αρχικά ο Carroll. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν απείλησε ουσιαστικά, με το 1-0 να παραμένει έως το τέλος του πρώτο ημιχρόνου.
Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον Παναθηναϊκό, καθώς στο 46΄ η άμυνα του ΟΦΗ αδράνησε σε εκτέλεση κόρνερ και ο Cleyton δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, κάνοντας το 2-0. Μετά ο γκολ που δέχθηκαν, οι Κρητικοί κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και μείωσαν σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Καπίνο ανατρέποντας τον Παπουλή, του Kalajdzic στο 58΄. Οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές, ψάχνοντας το τέρμα που θα «κλείδωνε» τη νίκη τους. Το πέτυχαν και αυτοί με πέναλτι στο 75΄ με εκτελεστή το Leto, το οποίο κέρδισε ο Μαυρίας από τον Γεωργίου. Πέρα από μία μεγάλη ευκαιρία του Quincy στο 89΄ δε συνέβη τίποτε αξιόλογο έως το τέλος του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη και να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Σκόρερ: 14΄ Zeca, 46΄ Cleyton, 75΄ πεν. Leto / 58΄ πεν. Kalajdzic
Συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Βύντρα, Boumsong, Sarriegi, Σπυρόπουλος, Simao (84΄ Vitolo), Κατσουράνης, Zeca (88΄ Φουρλάνος), Quincy, Cleyton (66΄ Μαυρίας), Leto
ΟΦΗ: Carroll, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Souza, Bulut, Kalajdzic, Bodor (71΄ Vado), Sisic (55΄ Jorge Lopez), Παπουλής (79΄ Jordi Lopez), Choumbinho, Καμπάνταης
Δείτε σε video τα γκολ από το ΠΑΟ – ΟΦΗ 3-1





Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: