ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Super League: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-2 (video)

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής στο αθηναϊκό ντέρμπι επικρατώντας 3-2 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική στη Super League. Ο Leto συνέχισε να «πυροβολεί» πετυχαίνοντας δύο τέρματα, (16΄, 30΄), σκόρερ χρίστηκε και ο Κατσουράνης (54΄), ενώ για τους «κιτρινόμαυρους» μείωσαν ο Beleck στο 61΄ και ο Leonardo στο 89΄. Δύο δοκάρια είχε η Ένωση!
Η Bwin, η Νο1 online εταιρεία gaming είναι ένα κλικ μακριά!
Οι «πράσινοι» απείλησαν πρώτοι, στο 9ο λεπτό με το σουτ του Cleyton να φεύγει μόλις άουτ, ενώ η Ένωση απάντησε με τον
Λυμπερόπουλο στο επόμενο λεπτό, αλλά και αυτός δε σημάδεψε σωστά. Στο 16΄ ο Κατσουράνης βρήκε τον Leto μέσα στην περιοχή και ο Αργεντίνος έκανε με πλασέ το 1-0. Με τη συμπλήρωση μίας ώρα αγώνα, ο Αργεντίνος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από το ύψος της μεγάλη περιοχής, γράφοντας το 2-0. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δύο καλές στιγμές έως το τέλος του ημίχρονο. Αρχικά, στο 37΄ ο Cala σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι και στο 41΄ ο Leonardo έχασε για λίγα εκατοστά το στόχο.
Με… φόρα ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, με τον Κατσουράνη στο 54΄ να παίρνει το «ριμπάουντ» μετά την απόκρουση του Αραμπατζή στο σουτ του Quincy και να τριπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. η ΑΕΚ απάντησε με τον Beleck να μειώνει σε 3-1 στο 61΄. Έξι λεπτά αργότερα, ο Leonardo ήταν άτυχος, καθώς είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι στην κεφαλιά που επιχείρησε. To «τριφύλλι» βρήκε χώρους στη συνέχεια και θα μπορούσε να πετύχει και άλλο τέρμα αν οι Zeca, Μαυρίας και Κατσουράνης ήταν πιο προσεκτικοί. Το ματς πήρε «φωτιά» στο 89΄ καθώς ο Leonardo έκανε το 3-2. Ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε στις καθυστερήσεις, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη.
Σκόρερ: 16΄, 30΄ Leto, 54΄ Κατσουράνης / 61΄ Beleck, 89΄ Leonardo
Συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Boumsong, Sarriegi, Simao, Κατσουρανης (89΄ Vitolo), Zeca (82΄ Μαυρίας), Quincy, Cleyton (69΄ Καραγκούνης), Leto
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κοντοές, Καράμπελας (56΄ Λαγός, 78΄ Γεωργέας), Μανωλάς, Cala, Μάκος (68΄ Jose Carlos), Καφές, Vargas, Beleck, Leonardo, Λυμπερόπουλος
Δείτε σε video τα γκολ από το ΠΑΟ – ΑΕΚ 3-2
sportena
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: