ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Έφτιαξαν ψεύτικο Twitter για τον Παπαδήμο;

Λίγα λεπτά αφού ανακοινώθηκε επισήμως ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου παραιτείται και ο κ. Λουκάς Παπαδήμος είναι ο νέος εντολοδόχος … πρωθυπουργός, το νέο διαδόθηκε αστραπιαία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Οι λογαριασμοί του Πρωθυπουργού σε Twitter, Flickr, Youtube, θα παραδοθούν στο νέο Πρωθυπουργό”, έγραψε η ομάδα των συνεργατών του κ. Παπανδρέου σε ένα “τιτίβισμα” που ανέβασαν στο twitter. Βλέπετε, θεσμικά, η κωδική ονομασία primeminister “ανήκει” στο λαό και μόνο την ευθύνη της διαχείρισής της έχει ο εκάστοτε πρωθυπουργός.
Το περίεργο… ύποπτο είναι ότι λίγες ώρες μετά έκανε την εμφάνιση του στο Twitter λογαριασμός με το όνομα @PrimeministrGR -με τη διαφορά ότι ο νέος λογαριασμός δεν έγραφε @PrimeministerGR , όπως είναι ο θεσμικός λογαριασμός του εκάστοτε πρωθυπουργού- και άρχισε να

ενημερώνει… τιτιβίζοντας για τις ενέργειες του νέου πρωθυπουργού.
Μάλιστα, σε ένα από τα αρχικά “twitt” ο «πρωθυπουργός» διευκρινίζει σε εκείνους που τον «ακολουθούν», ότι δημιουργήθηκε αυτός ο λογαριασμός, καθώς δεν τους δόθηκαν τα στοιχεία για να έχουν πρόσβαση στο @PrimeministerGR που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα σήμερα, ο θεσμικός λογαριασμός του Πρωθυπουργού
@PrimeministerGR, ανανεώθηκε με τη φωτογραφία του κ. Παπαδήμου και πλέον
λειτουργεί κανονικά.
Λέτε να είχαν ξεχάσει οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου να δώσουν στην
ομάδα του κ. Παπαδήμου τα νέα user names και passwords, ή μήπως κάποιος
προσπάθησε να… χακέψει το πρωθυπουργικό twitter;
@PrimeministrGR
@PrimeministerGR

Δείτε περισσότερα θέματα 
techit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: