ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Παππούς ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε με τον Ρουβά! (video)

Δεν έχει προηγούμενο το βίντεο του ηλικιωμένου άνδρα που σηκώθηκε και χόρεψε στην πίστα μάλιστα στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά!!!
Ο… παππούς ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν είδε τον Σάκη να βγαίνει στην σκηνή και να τα δίνει όλα που θέλησε να τον μιμηθεί και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, με φιγούρες και κουνήματα, την ώρα που ο αγαπημένος τραγουδιστής ερμήνευε το «άντεξα».
Βρε δωσ‘ του από δω, φέρ’ τον από κεί… ο παππούς ξεσήκωσε το κοινό, αλλά όπως φαίνεται και τον ίδιο τον Σάκη, ο οποίος μόλις είδε τους άνδρες ασφαλείας να ανεβαίνουν στο stage για να κατεβάσουν τον ξαφνικό επισκέπτη, φώναξε δυνατά για να προλάβει τον security:
«Ας’ τον!!! Ας’ τον!!! Μην τον κατεβάζεις!!!»
Το τί έγινε μέσα στο μαγαζί δεν περιγράφεται. Στην μία άκρη της σκηνής ο Σάκης, στην άλλη ο παππούς. «Δωσ’τα όλα αγόρι μου!!!» συνέχισε απτόητος ο Σάκης, μέχρι που τον πλησίασε και τον αγκάλιασε για να χορέψουν μαζί…
Φοβερό βιντεάκι… Για μια ακόμη φορά ο Σάκης απέδειξε το μέγεθος του καλλιτεχνικού του και κυρίως του ανθρώπινου βεληνεκούς του. Όχι μόνο δεν κατέβασε τον προχωρημένης ηλικίας θαυμαστή του από την σκηνή, αλλά τον άφησε να κάνει και παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: