ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

(video) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ: «Δεν είμαι κολλημένος στην καρέκλα»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.15 το μεσημέρι η συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Η συνάντηση, όπως δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο κ. Παπανδρέου, γίνεται για να τον ενημερώσει για την απόφαση του να ξεκινήσουν διαβουλεύσεις με όλα τα κόμματα για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης ευρύτερης στήριξης.
Στη συνομιλία που είχαν μπροστά στους δημοσιογράφους ο κ. Παπανδρέου είπε στον κ. Παπούλια ότι «στόχος μου να κάνω ό,τι μπορώ για να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας και βλέπω ότι υπάρχει επί της ουσίας συναίνεση».


«Εγώ δεν είμαι κολλημένος στην καρέκλα και θα κάνω ό,τι μπορώ προς αυτή την κατεύθυνση».
Ο κ. Παπανδρέου συμπλήρωσε ότι η συνεργασία είναι απαραίτητη, ώστε η χώρα να μην πάει αυτή τη στιγμή σε εκλογές.
«Βλέπω ότι υπάρχει επί της ουσίας συναίνεση και δεν βλέπω γιατί δεν μπορεί να υπάρξει και στην πράξη. Ζητάμε συνεργασία για να εφαρμόσουμε τις υποχρεώσεις μας και να τηρήσουμε τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, ενώ η έλλειψη συνεργασίας θα μπορούσε να προκαλέσει ανησυχία στους εταίρους μας» συνέχισε.
Ο κ. Παπούλιας απάντησε ότι είναι ώρα μεγάλης ευθύνης για όλους μας. «Προσωπικά αφιερώνω όλες μου τις δυνάμεις για να υπάρξει μια συναίνεση για το καλό όλων μας».


Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: