ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Επεισόδια και διακοπή στο Ηρακλής – Αγιονέρι (video)

Μηνύει τον διαιτητή ο Ηρακλής!
Επεισόδια σημειώθηκαν στο Καυτανζόγλειο κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ηρακλή με τον Εθνικό Αγιονερίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στη Δ΄ Εθνική. Όλα ξεκίνησαν όταν στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει ένα πανό κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου και της ΕΠΟ.
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του Γηραιού, ενώ η κατάσταση οξύνθηκε όταν πλησίασαν στις κερκίδες και τα ΜΑΤ. Υπήρξαν συγκρούσεις σώμα με σώμα μεταξύ φιλάθλων και αστυνομικών δυνάμεων, ενώ ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι.
Δείτε σε video τα επεισόδια στο Καυτανζόγλειο


Μηνύει τον διαιτητή ο Ηρακλής!
«Η στόχευση του σωματείου του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Δεν είναι δυνατό όταν σε ολόκληρη την Ελλάδα αναρτώνται πανό με υβριστικό περιεχόμενο προς τους θεσμικούς φορείς της χώρας οι αγώνες να συνεχίζονται κανονικά και σε αγώνες του ΗΡΑΚΛΗ ο διαιτητής με προκλητικό και αυθαίρετο τρόπο να διακόπτει χωρίς προειδοποίηση τον αγώνα με πρόφαση πανό στο οποίο εμφανιζόταν οι λέξεις «Παπαγαλάκια δημοσιογράφοι».Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καταγγέλλει τον διαιτητή κ. Ισαάκ Τσακαλίδη του συνδέσμου Χαλκιδικής και θα προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη διαδικασία εναντίον του»
Ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: