ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Πυροβόλησε την αδερφή της Όλγας Φαρμάκη! (video)

Απίστευτη είναι η είδηση για την αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ, που πυροβολήθηκε από τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, πρώην σύντροφο της πρώτης.
Η κατάσταση της Γωγώς είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και υπήρξε κίνδυνος να χάσει τη ζωή της. Ο χειρούργος Στάθης Τσοχαταρίδης, διευθυντής της Β' χειρουργικής του ΝΙΜΙΤΣ μαζί με τον χειρουργό Διονύση Πινιαλίδη, έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωής της τελευταία στιγμή, μετά και το δεύτερο χειρουργείο. Ο κος Τσοχαταρίδης δήλωσε στο TLIFE: "Αυτή τη στιγμή η κατάσταση της κοπέλας είναι σταθερή. Κάναμε τη μέθοδο "πάκιν". Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Με αυτό τον τρόπο πάμε να γλυτώσουμε τη ζωή της. Μετά θα δούμε τι έχει κι αν έχει άλλες βλάβες. Αυτή τη στιγμή εγώ την άφησα με 11 πίεση. Είναι σταθερή, αλλά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Το βράδυ αυτό είναι κρίσιμο.
Το κορίτσι πριν κάνουμε αυτή τη μέθοδο, ήταν σε απόλυτο κίνδυνο. Η πίεσή της ήταν τρία! Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να σωθεί. Το κορίτσι πέθαινε! Πέθαινε! Κάναμε αυτό και η κατάσταση
σταθεροποιήθηκε. Αν δεν αλλάξει αυτό, ίσως κερδίσουμε τη ζωή της. Αυτό ελπίζω. Τώρα είναι διασωληνομένη, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον."
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, οι δύο κοπέλες βρίσκονταν στο διαμέρισμα όπου συγκατοικούν στο Παλαιό Φάληρο (βέβαια, πολλά βράδια, η Όλγα τα περνά στο σπίτι του αγαπημένου της, Αλέξανδρου), όταν γύρω στις 6 το πρωί έλαβε χώρα το συμβάν. Ο νεαρός επιχειρηματίας είχε μόλις επιστρέψει από νυχτερινή έξοδό του, και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ατύχημα.
Η Όλγα Φαρμάκη με την κατά δύο χρόνια μικρότερη αδερφή της, Γωγώ, σε παλαιότερη φωτογράφιση για το περιοδικό ΟΚ!. Η Γωγώ έχει κάνει τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός μέσα από την καθημερινή σειρά του Mega "Η ζωή της άλλης"
Πηγή του Yupi αναφέρει: «Ο Αλέξανδρος και η Όλγα έχουν μια πολύ όμορφη σχέση (σ.σ.: για ένα διάστημα είχαν χωρίσει, αλλά εδώ και αρκετό καιρό είναι και πάλι μαζί). Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση», ενώ παράλληλα τονίζει πως ο Αλέξανδρος Αγγλούπας είχε άδεια οπλοφορίας.
Αμέσως μετά το συμβάν, η 25χρονη Γωγώ μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ΝΙΜΤΣ, όπου έχει ήδη υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο, προκειμένου να αφαιρεθεί η σφαίρα από το σώμα της.
Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας κρατείται στην Ασφάλεια του Παλαιού Φαλήρου και αναμένεται να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: