ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Έτοιμος για την Εθνική Ελλάδας ο Vierinha

Στην αποκάλυψη πως επιθυμεί να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας προχώρησε ο Adelino Vierinha σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK WEB TV.
«Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό να έχει συμπαίκτες όπως ο Ronaldo. Πάντα είχα το όνειρο να παίξω σε εθνική ομάδα, αλλά τώρα με αυτό το δίλημμα που μου λες και με τη γέννηση του παιδιού μου έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα και αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για τη σιγουριά που μου δίνουν οι άνθρωποι εδώ. Αισθάνομαι καλά γιατί όλοι περιμένουν να πάρω μια απόφαση και να παίξω στην Ελλάδα γιατί οφείλω πρώτα στον ΠΑΟΚ για τα όσα έχω γίνει ως παίκτης μέχρι τώρα και μετά σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε
χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος, ενώ για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα των «ασπρόμαυρων», τόνισε:
«Νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις τα άσχημα παιχνίδια και τις στιγμές που είχαμε αυτήν την περίοδο είναι να παίξουμε καλά στο παιχνίδι με τη Shamrock Rovers. Αυτό είναι νομίζω το πιο σημαντικό. Κάθε φορά, μετά από άσχημα αποτελέσματα ή κακές επιδόσεις, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι και τώρα το επόμενο παιχνίδι είναι ενάντια στη Shamrock Rovers και περιμένουμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο ματς και να περάσουμε αυτές τις κακές στιγμές γιατί για εμάς δεν είναι καλό και δεν αξίζει στους οπαδούς μας».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: