ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κύπελλο Ελλάδας: Αγροτικός Αστέρας – Παναθηναϊκός 0-1 (video)



Χωρίς να ανεβάσει «στροφές» ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκόρερ του τέρματος που έκρινε την αναμέτρηση ήταν ο Βύντρα στο 22`.
Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις κύλησε το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, στο 22` όμως ο
Λουκάς Βύντρα έκανε το 1-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαυρία. Ακολούθησαν δύο πολύ καλές στιγμές για τους γηπεδούχους, με τον Καρνέζη να σταματά σωτήρια σε αμφότερες τις περιπτώσεις τον Pampoe, ενώ Μαυρίας και Rudolf δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα για την ομάδα τους στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, καθώς οι «πράσινοι» επαναπαύτηκαν στο 1-0, ενώ οι Θεσσαλονικείς αδυνατούσαν να απειλήσουν. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν μηδαμινές, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα.
Σκόρερ: 22` Βύντρα
Συνθέσεις
Αγρ. Αστέρας: Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Αστρίδης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Pampoe, Σαμουηλίδης (90` Προβατίδης), Petricevic, Στεφανίδης (63` Καπνίδης).
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Kante, Bjarsmyr, Βύντρα, Vitolo, Ιωαννίδης, Zeca, Μαυρίας (87` Quincy), Καραγκούνης, Rudolf (74` Simao), Πετρόπουλος.
Δείτε σε video το γκολ του Βύντρα στο Αγροτικός Αστέρας – Παναθηναϊκός 0-1

Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: