ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Κύπελλο Ελλάδας: Καλαμάτα – ΑΕΚ 0-1 (video)

Η ΑΕΚ απέφυγε τις κακοτοπιές και με σκόρερ τον Beleck στο 47` επικράτησε 0-1 της Καλαμάτας, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
H Ένωση ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και απείλησε με τους Guerreiro και Beleck στο ξεκίνημα, ενώ στο 18` ο δεύτερος έστειλε με σουτ την μπάλα στο δοκάρι του Κοψαχείλη.
Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μανωλά στον Αθανασόπουλο με το διαιτητή να δείχνει «παίζετε». Στο 36` οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους για να ανοίξουν το σκορ, με τον Burns να αστοχεί σε εξ΄ επαφής κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Καράμπελα.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα του Κωνστένογλου, καθώς μόλις στο 47` ο Beleck «ξεχύθηκε» στην αντεπίθεση και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Η Καλαμάτα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 65` ο Αραμπατζής έσωσε την ΑΕΚ απομακρύνοντας με τα πόδια την μπάλα μετά την προβολή που έκανε από κοντά ο Αλεξανδρόπουλος. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και απείλησαν κυρίως με κάποια μακρινά σουτ, ενώ ο Αραμπατζής δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Το 0-1 παρέμεινε έως το τέλος και η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρόκριση της «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Σκόρερ: 47` Beleck
Συνθέσεις
Καλαμάτα: Κοψαχείλης, Τσόπελας, Ρουμπουλάκου, Μπλέτσας (61` Κωστής), Κωνσταντόπουλος, Τσαγκαράκης, Αλεξανδρόπουλος (78` καρατζανίδης), Τσιμικλής, Αθανασόπουλος, Πετρουζέλλης, Τριανταφυλλάκης (69` Δασκαλάκης)
ΑΕΚ: Aραμπατζής, Αργυρίου, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς (69` Γεωργέας), Cala, Ρίκκα, Burns (85` Τσίτας), Guerreiro, Beleck, Σιαλμάς (77` Jose Carlos)
Δείτε σε video το γκολ του Beleck στο Καλαμάτα – ΑΕΚ 0-1
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: