ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-1

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
7η αγωνιστική
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, 15.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ
Μεγαλειώδης νίκη των Αεράτων μέσα στηνΚοζάνη στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής. Μια νίκη που οφείλεται στην ομοιογένεια και το πάθος των παιχτών του Νίκου Μπαλοδήμου, που παρά τις σοβαρές ελλείψεις και το γεγονός ότι αγωνίζονταν με 10 παίχτες για 87 ολόκληρα λεπτά, κατάφεραν με εντυπωσιακή απόδοση να επικρατήσουν μιας ομάδας που προβάλλει το κοστούμι του Πρωταθλητή.
Σοκ με το καλημέρα αφού στο 3ο λεπτό του αγώνα αποβλήθηκε ο Οικονόμου και στο 5ολεπτό ο απαράδεκτος διαιτητής απ’ την Κέρκυρα έστειλε στην κερκίδα και το Νίκο Μπαλοδήμο. Όμως η πίστη και η θέληση των παιχτών κάλυψε τα κενά και με σωστή αμυντική διάταξη, ομοιογένεια στις γραμμές και κάλυψη του χώρου η αριθμητική διαφορά δεν φάνηκε καθόλου.
Η κατοχή της μπάλας όπως ήταν φυσικό πέρασε στους Κοζανίτες, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να απειλήσουν σοβαρά την εστία του εξαιρετικού Βίδρα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι παίχτες της Κοζάνης απείλησαν σ’ όλο τον αγώνα μόνο δυο φορές σε φάσεις που προήλθαν από λάθη της άμυνας των Αεράτων, ενώ τα σουτ που επιχειρούσαν σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ήταν απειλητικά για τον πορτέρο των φιλοξενουμένων.
Από την άλλη μεριά με έξυπνη τακτική, φαρμακερές ήταν οι αντεπιθέσεις τωνΑεράτων που προηγήθηκαν νωρίς στο β΄ημίχρονο με το Νασιόπουλο, έχασαν τεράστιες ευκαιρίες με το Στεργιόπουλο και το χαμένο πέναλτι του ΄Ιττη και απέδειξαν ότι πλέον η ομάδα αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες και διαμόρφωσε χαρακτήρα.
Α’ ημίχρονο
3ο λεπτό – Ανατροπή του Τακίδη από τονΟικονόμου και κόκκινη κάρτα στον παίχτη τωνΑεράτων.
21ο λεπτό – Ο Δαραμάρας ευνοήθηκε από τις κόντρες, πλασέ και απόκρουση του Βίδρα σε κόρνερ.
23ο λεπτό – Σουτ του Καραμπατζάκη μπλόκαρε άνετα ο Βίδρας.
25ο λεπτό - Σουτ του Χρ. Μπαλοδήμου έξω απ’ την περιοχή μπλόκαρε σταθερά ο Γκαραβέλλης.
29ο λεπτό - Πολύ καλό σουτ του Τραυλού, απέκρουσε στη γωνία του ο Βίδρας.
Β’ ημίχρονο
46ο λεπτό – Μακρινό σουτ του Μπόζιαρη δεν ανησύχησε το Βίδρα.
52ο λεπτό – Εξαιρετική ατομική προσπάθεια τουΣτεργιόπουλου, μόνος προ του Γκαραβέλλη,πλάσαρε για ν’ αποκρούσει σωτήρια οΓκαραβέλλης.
54ο λεπτό – Φάουλ εκτέλεσε ο Χρ. Μπαλοδήμοςαπό δεξιά, πιο ψηλά απ’ όλους πήδησε οΝασιόπουλος που με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το0-1.

65ο λεπτό – Λάθος του Καραγιάννη εκμεταλλεύτηκε ο Συμεωνίδης που έβγαλε παράλληλη σέντρα, κοντινή προβολή του Βασιλίεβιτς απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Βίδρας.
80ο λεπτό – Ατομική προσπάθεια του δαιμόνιουΣτεργιόπουλου που διένυσε απόσταση 50 μ. έπαιξε το 1-2 με το Θ. Δημόπουλο, μόνος οΣτεργιόπουλος πλάσαρε για ν’ αποκρούσει σωτήρια και πάλι ο Γκαραβέλλης.
82ο λεπτό – Δυνατό σουτ του Κάλφα απέκρουσε σε κόρνερ ο Βίδρας.
84ο λεπτό – Διείσδυση του Ντινόπουλου από αριστερά, «χόρεψε» τον Τακίδη που τον ανέτρεψε και κέρδισε το πέναλτι, που εκτέλεσε άουτ ο ΄Ιττης.

90΄+2ο λεπτό – Βολίδα του Τραυλού, πέρασε λίγο άουτ.
Μετριότατη η διαιτησία του κ. Πουλημά (Κέρκυρας)
Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος):Γκαραβέλλης, Τακίδης, Συμεωνίδης (80΄Γατσάρης), Ποζίδης (46΄Τζαβαλάς), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Μπόζιαρης (65΄Κ. Αμπατζίδης), Τραυλός, Δαραμάρας, Τοπάλης, Βασιλίεβιτς
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος):Βίδρας, Οικονόμου, Νασιόπουλος, Στεργιόπουλος, ΄Ιττης, Θ. Δημόπουλος (90΄Χριστούλης), Π. Λάλλος Χρ. Μπαλοδήμος (80΄Ντινόπουλος), Παπακώστας (90+΄Λιάμπας), Σ. Μπαλοδήμος Καραγιάννης
Δείτε και το φωτορεπορτάζ 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: