ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ – ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΝΤΙΝΗΣ 1-4

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ: ΙΤΕΑΣ
Επιτέλους νίκη αναφώνησαν στην Ποντινή μετά από δύο εντός έδρας σερί ήττες, παρότι η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο αλλά ήταν άτυχη. Στο γήπεδο της Ιτέας και στο ντέρμπι του πρώην Δήμου Βεντζίων η φιλοξενούμενη Ποντινή πέτυχε μια δίκαιη και καθαρή νίκη. Η Ποντινή ήταν σε όλη την διάρκεια του αγώνα καλύτερη από την γηπεδούχο ομάδα και παρότι ισοφαρίστηκε προσωρινά στο πρώτο μέρος με γκολ από εκτέλεση πέναλτι, κατάφερε στο δεύτερο μέρος να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να σημειώσει άλλα τρία τέρματα.

Στο αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι θα μπουν από το ξεκίνημα του αγώνα φουριόζοι και στο5΄λεπτό θα ανοίξουν το σκορ με ωραίο πλασέ τουΛΟΥΚΑ Αργύρη ο οποίος θα δεχθεί το δώρο των αμυντικών των γηπεδούχων οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να διώξουν σωστά την μπάλα από την περιοχή τους. Οι παίκτες της Ποντινής έχοντας το υπέρ του σκορ θα συνεχίζουν να επιτίθενται και να δημιουργούν ευκαιρίες με κορυφαία την εκτέλεση φάουλ του ΓΚΟΝΤΟΥΒΑ στο 20΄λεπτό το οποίο θα αποκρούσει υπέροχα στην γωνία του ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Οι γηπεδούχοι στο 28΄λεπτό θα κερδίσουν φάουλ το οποίο θα εκτελέσει ο ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι της Ποντινής και στην επαναφορά ο ΒΡΟΪΚΟΣ θα σημειώσει γκολ το οποίο σωστά θα ακυρωθεί μια και ο σκόρερ ήταν σε καταφανέστατη θέση οφσάιντ. Στο 35΄λεπτό οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι όταν σε διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή ο ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ θα βρεθεί στο έδαφος από μαρκάρισμα του ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ. Την εκτέλεση θα αναλάβει οΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ο οποίος παρά την προσπάθεια τουΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΥ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι θα μπουν επιθετικά, θα πιέσουν τους αντίπαλους αμυντικούς και στο 60΄λεπτό με τον ΣΑΡΒΑΝΙΔΗ Γιάννη, ο οποίος θα δεχθεί την μπάλα από τον ΛΟΥΚΑ παράλληλα από το τέρμα θα σουτάρει δυνατά και συρτά και θα κάνει το 1-2. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να ξαναφέρουν το παιχνίδι στα ίσα αλλά οι παίκτες της Ποντινής θα είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους επιθετικούς (ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΛΟΥΚΑ), θα σημειώσουν άλλα δύο γκολ μετατρέποντας την νίκη σε θρίαμβο για την ομάδα τους.
Συγκεκριμένα στο 74΄ λεπτό ο ΓΚΟΝΤΟΥΒΑΣ θα κλέψει την μπάλα στο κέντρο θα βγάλει ωραία στον ΛΟΥΚΑ ο οποίος θα προωθηθεί από δεξιά όπως επιτίθεται η ομάδα του θα κάνει την σέντρα και οΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Παντελής με φανταστικό εναέριο σουτ θα στείλει την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του ΖΙΩΓΑ σημειώνοντας το ωραιότερο τέρμα του αγώνα κάνοντας το 1-3. Κάπου εκεί η παράσταση θα λάβει τέλος μια και οι γηπεδούχοι θα πετάξουν λευκή πετσέτα στο τερέν και το τέταρτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους στο 80΄λεπτό μετά από σουτ του ΛΟΥΚΑ και απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ θα πάρει το ριμπάουντ και μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της ομάδας του οι οποίοι για ένα ακόμα παιχνίδι θα είναι και πάλι κοντά τους θα διαμορφώσει το τελικό 1-4.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τους κ. κ. ΠΑΝΟ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ-ΣΤΕΦΟΥΛΗ (Ε. Π. Σ. Γρεβενών).

Π. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ (Ρουσιάδης Κώστας) 1) Αραβόπουλος Ι. 2). ΠΟΛΥΜΕΝΙΔΗΣ Γ. 3) Αποστόλου Π. (50΄Σαρβανίδης Τ.) 4) Ταραμάνης Σ. 5) Μακρυγιάννης Αθ. 6) ΓΚΟΝΤΟΥΒΑΣ Αθ. 7) ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ Γ. (80΄ Αραβόπουλος Γιωργ.) 8) Καραγιάννης Γιωργ. 9) ΛΟΥΚΑΣ Αργ. 10) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Παντ. 11) Παναγιωτίδης Μ. (70΄Γεωργιάδης Δ)

Ευχαριστούμε το φίλο ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟ, θιασώτη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τερματοφύλακα της ΠΟΝΤΙΝΗΣ για το ρεπορτάζ.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: