ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη προπονητής ενώ ασελγούσε σε δύο 13χρονους!!!

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ρεθύμνου η σύλληψη το απόγευμα της Πέμπτης ενός 50χρονου εκπαιδευτικού για παιδεραστία.
Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός 50χρονου άνδρα το βράδυ της Πέμπτης στο Ρέθυμνο, στον οποίο αναμένεται να
απαγγελθεί κατηγορία για αδικήματα σε βάρος ανηλίκων. Η υπόθεση παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω της φύσης του επαγγέλματος του συλληφθέντα, αφού δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού και η επαφή του με τα παιδιά είναι πολύχρονη και καθημερινή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η "Νέα Τηλεόραση Κρήτης", ο εκπαιδευτικός, ο οποίος σημειωτέον είναι και προπονητής σε παιδικά τμήματα ομάδας του Ρεθύμνου, συνελήφθη επ' αυτοφόρω στο σπίτι του, πάνω στο κρεβάτι, με δύο ανήλικα αγόρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος είχε τεθεί σε παρακολούθηση από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας κατόπιν καταγγελιών που είχαν φτάσει στην υπηρεσία εδώ και αρκετό διάστημα και την Πέμπτη οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του και εισέβαλαν στο εσωτερικό, όπου βρισκόταν ο ίδιος και δυο 13χρονα παιδιά.
Η εικόνα που αντίκρισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τους επιβεβαίωσε τις καταγγελίες που είχαν.
Ο 50χρονος συνελήφθη και κρατείται, ενώ η Αστυνομία ειδοποίησε τους γονείς των δυο παιδιών να μεταβούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, όπου και με διακριτικότητα και παρουσία ψυχολόγου τους ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί.
Στις αστυνομικές αρχές είχαν φτάσει καταγγελίες εις βάρος του 50χρονου εδώ και ένα σχεδόν χρόνο, ωστόσο ήταν δύσκολη η τεκμηρίωσή τους.
Κάποια παιδιά φαίνεται να είχαν εκμυστηρευτεί στους γονείς τους τη συμπεριφορά του απέναντι τους και εκείνοι είχαν καταφύγει στην Αστυνομία ζητώντας βοήθεια.
Ρεθυμνιώτικα Νέα
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: