ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Τραγωδία στη Ναύπακτο: Ανάπηρο 17χρονο κορίτσι κάηκε ζωντανό!

Νεκρό ανασύρθηκε το πρωί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις ένα ανάπηρο 17χρονο κορίτσι, το οποίο απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και το οποίο έπεσε σε γκρεμό στα Παλαιόβουνα Ναυπάκτου. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι από το αμάξι βγήκαν βαριά τραυματισμένοι αλλά ζωντανοί οι δύο γονείς του κοριτσιού, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την κόρη τους να γλυτώσει το μοιραίο.

Όλα έγιναν περίπου στις 10.00 το πρωί. Ο πατέρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια από τις επικίνδυνες στροφές της περιοχής Παλαιοβούνα, με αποτέλεσμα το αμάξι να καταλήξει μετά από τρελή πορεία 200 μέτρων σε γκρεμό και αμέσως να λαμπαδιάσει. Οι δύο γονείς κατάφεραν να σωθούν, αν και βαριά τραυματισμένοι. Ήδη βρίσκονται στο νοσοκομείο και οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας τους.
Ακόμα όμως και αν καταφέρουν να ζήσουν, δεν θα έχουν κοντά τους το 17χρονο αγγελούδι τους, που με τόσο κόπο μεγάλωσαν αλλά έμελλε να βρει τραγικό θάνατο. Η κοπέλα ήταν ανάπηρη και δεν μπόρεσε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Μετά από επιχείρηση που κράτησε μια ώρα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το απανθρακωμένο πτώμα της...
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή
στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: